Η επική αντίδραση του Γκρίλις όταν αντίκρισε μία ωραία γυναίκα στους πανηγυρισμούς της Σίτι για το τρεμπλ (vid)

Το «φλερτ» του Τζακ Γκρίλις

i

© PrtScr

Η επική αντίδραση του Γκρίλις όταν αντίκρισε μία ωραία γυναίκα στους πανηγυρισμούς της Σίτι για το τρεμπλ (vid)

Μετά την κατάκτηση του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς για το τρεμπλ, ήταν δίχως αμφιβολία ο Τζακ Γκρίλις.

Μπορεί στον τελικό του Champions League της Κωνσταντινούπολης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ ο μεγάλος πρωταγωνιστής να μην ήταν αυτός, ωστόσο ο Τζακ Γκρίλις έκλεψε την παράσταση για ακόμη μία φορά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το εξαιρετικό πλασέ του Ρόδρι στο 68ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και χάρισε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Τζακ Γκρίλις πήρε την... κατάσταση στα χέρια του και αναδείχθηκε ο απόλυτος MVP των πανηγυρισμών. Με την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη, οι περισσότεροι παίκτες από το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης ταξίδεψαν στην Ίμπιζα για να γιορτάσουν την επίτευξη του τρεμπλ, όταν όμως η αποστολή έφτασε στην πόλη του Μάντσεστερ, στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι.

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι οπαδοί να αποθεώσουν τους θριαμβευτές, ο Γκρίλις τα... έτσουξε λίγο παραπάνω και χάρισε στους φίλους της ομάδας ένα απίθανο show με τα όσα έκανε κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής που στήθηκε στο Μάντσεστερ. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Γκρίλις αμέτρητες φορές με ένα ποτό στο χέρι, είτε αυτό ήταν μπύρα, είτε βότκα, είτε σαμπάνια και όπως αποδείχθηκε ο ίδιος το γλέντησε και με το παραπάνω.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί κι έχει γίνει viral στο twitter τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ο Τζακ Γκρίλις να... φλερτάρει με μία κοπέλα. Όσο οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα βρισκόντουσαν στην οροφή του πούλμαν, από κάτω υπήρχε πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει έναν ξέφρενο πανικό. Μέσα στον χαμό που επικρατούσε, ο... κεφάτος λόγω μέθης Γκρίλις εντόπισε μία κοπέλα που του έκανε το κλικ. 

Αυτή η «συνάντηση» δημιούργησε έναν ενθουσιασμό στον Άγγλο σταρ, του οποίου το χαμόγελο έφτασε μέχρι τα... αυτιά όταν αντίκρισε την οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι

Σε αυτήν τη φιέστα ο Τζακ Γκρίλις έφτιαξε τον δικό του μύθο, καθώς γλέντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα πανηγυρίζαμε κι εμείς. Έχοντας μαζί μας τους κολλητούς μας φίλους και άφθονο αλκοόλ. Πάνω στο γλέντι μιας κατάκτησης που αποτελεί όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή, μπορείς να ξεφύγεις και λίγο. 

Ο Γκρίλις είναι ο τύπος που θα θέλαμε να παίξουμε μπάλα και να πιούμε μπύρες μαζί του

Ο Γκρίλις είναι ο τύπος που θα θέλαμε να παίξουμε μπάλα και να πιούμε μπύρες μαζί του

Ο Τζακ Γκρίλις ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια, αγγίζει το άπιαστο είδωλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και εκτός από ποδοσφαιρικές επιτυχίες, κουβαλά μαζί του και μπόλικα χρήματα από χορηγούς.

Ο Γκρίλις το γιόρτασε και με το παραπάνω, το ευχαριστήθηκε με τη ψυχή του και μας έδειξε και την άλλη όψη αυτού του αθλήματος. Τα ποτά, η χαλαρότητα, ο ακραίος ενθουσιασμός, το ατελείωτο πάρτι και το... φλερτ, έκαναν τον 27χρονο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι τον απόλυτο MVP στα επινίκια του τρεμπλ.