Ο Γκρίλις ήταν ο απόλυτος MVP στα... επινίκια της Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Τζακ Γκρίλις

i

© PrtScr

Ο Γκρίλις ήταν ο απόλυτος MVP στα... επινίκια της Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Μετά την κατάκτηση του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς για το τρεμπλ, ήταν δίχως αμφιβολία ο Τζακ Γκρίλις.

Μπορεί στον τελικό του Champions League της Κωνσταντινούπολης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ ο μεγάλος πρωταγωνιστής να μην ήταν αυτός, ωστόσο ο Τζακ Γκρίλις έκλεψε την παράσταση για ακόμη μία φορά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το εξαιρετικό πλασέ του Ρόδρι στο 68ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και χάρισε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της.

Όπως είναι λογικό, η ονειρική σεζόν για τους «πολίτες» ξεσήκωσε τον κόσμο της ομάδας, ενώ αυτό που ακολούθησε στην πόλη του Μάντσεστερ ήταν ανεπανάληπτο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψαν στη βάση τους και ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν, προκειμένου να παρελάσουν με το τρόπαιο. Σε ότι αφορά την ομάδα, την παράσταση έκλεψε ο Τζακ Γκρίλις, αλλά επίσης και ο κορυφαίος Πεπ Γκουαρδιόλα με το πούρο του.

Ο Άγγλος εξτρέμ των «πολιτών», τα... έτσουξε λίγο παραπάνω και χάρισε στους φίλους της ομάδας ένα απίθανο show με τα όσα έκανε κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής που στήθηκε στο Μάντσεστερ. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Γκρίλις αμέτρητες φορές με ένα ποτό στο χέρι, είτε αυτό ήταν μπύρα, είτε βότκα, είτε σαμπάνια και όπως αποδείχθηκε ο ίδιος το γλέντησε και με το παραπάνω.

Να θυμίσουμε, μετά τη λήξη του ματς οι περισσότεροι παίκτες από το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης ταξίδεψαν στην Ίμπιζα για να γιορτάσουν την επίτευξη του τρεμπλ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι παίκτες της Σίτι έφτασαν στην Ίμπιζα με ιδιωτικό τζετ για να συνεχίσουν τους εορτασμούς. Παρ' όλα αυτά ο σύλλογος είχε κλείσει ένα εστιατόριο στο Μάντσεστερ, αλλά μόνο τρία μέλη της πρώτης ομάδας εμφανίστηκαν για το γεύμα. Οι εν λόγω παίκτες είναι οι Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ιλκάι Γκουντογκάν και Στέφαν Ορτέγκα.

Όπως διαπιστώνεται και στα παρακάτω βίντεο, οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι. Άπαντες στον σύλλογο πανηγύρισαν με τη ψυχή τους αυτήν την επιτυχία, με τον Τζακ Γκρίλις να είναι ο απόλυτος MVP στα επινίκια.