Η Μπάγερν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον  Κιμ Μιν - Τζάε

Μιν Τζάε Κιμ

Η Μπάγερν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κιμ Μιν - Τζάε

Δημήτρης Χούπης 13:30 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 16.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους του Κιμ Μιν - Τζάε, του αμυντικού της Νάπολι.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε περίοδο αναπροσαρμογής μετά από αυτή τη σεζόν. Που τελείωσε κατακτώντας το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, μετά και το «δώρο» της Ντόρτμουντ, ενώ στο κύπελλο και το Champions League αποκλείστηκε σχετικά νωρίς. 

Στην προσπάθειά της λοιπόν να βελτιωθεί, η γερμανική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για Κιμ Μιν - Τζάε. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο λοιπόν οι Βαυαροί του παρουσίασαν το πρότζεκτ τους και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η πλευρά του παίκτη και της ομάδας να δώσουν τα χέρια. 

Την ίδια ώρα η Μπάγερν δεν είναι μόνη της στη «μάχη» της απόκτησης του Νοτιοκορεάτη αμυντικού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει στη λίστα της και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί πως είχαν συμφωνήσει και ο παίκτης θα γίνει «κόκκινος διάβολος». Κάτι τέτοιο όμως διαψεύστηκε. 

Η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνή στόπερ θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουλίου και λέγεται πως είναι γύρω στα εξήντα εκατομμύρια ευρώ. 

Την ώρα που ο Κιμ Μιν - Τζάε αναμένεται να συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, η Μπάγερν ενδέχεται να αποδεσμεύσει γύρω στους εννέα παίκτες. Εφτά εκ των οποίων είναι μεγάλα ονόματα. Ο πρώτος είναι ο Σαντίο Μανέ που το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ, αλλά ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός αρκετό καιρό και δεν τον άφησε να βρει ρυθμό και να δείξει τις ικανότητές του. 

Την ίδια στιγμή ο Λερόι Σανέ είναι ακόμα ένας παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει. Το κλίμα του Γερμανού επιθετικού με την ομάδα δεν ήταν και το καλύτερο από τότε που είχε τσακωθεί με τον Μανέ. Με τον πρώτο μάλιστα να είδε δεχτεί και μπουνιά από τον Σενεγαλέζο. 

Σερτζ Γκνάμπρι, Λέον Γκορέτσκα, Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, Λούκας Ερναντές και Μπεντζαμίν Παβάρ είναι επίσης κοντά στην έξοδο από τους Βαυαρούς. Ο τελευταίος μάλιστα έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Μπαρτσελόνα.