Κραυγή απόγνωσης από άσο της Μπάγερν: «Δεν θέλω να παίζω στην άμυνα!»

Αλφόνσο Ντέιβις

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Κραυγή απόγνωσης από άσο της Μπάγερν: «Δεν θέλω να παίζω στην άμυνα!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:08 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 13.06.2023

Ο Αλφόνσο Ντέιβις εξέφρασε το παραπονό του στη Μπάγερν Μονάχου σχετικά με το γεγονός ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά ως εξτρέμ.

Την ώρα που τα ισπανικά μέσα παρουσιάζουν ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Καναδός παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γερμανικό σύλλογο, αναφέροντας πως δεν θέλει να αγωνίζεται στην άμυνα, αλλά πως θέλει να παίζει ως εξτρέμ.

Μάλιστα η κανονική θέση του Ντέιβις ήταν ως εξτρέμ, όμως η προσωρινή του αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, έπειτα από τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα έχει γίνει πλέον μόνιμη. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 22χρονος: 

«Ξεκίνησα ως εξτρέμ. Με υπέγραψαν ως αντικαταστάτη του Ρόμπεν εκείνη την περίοδο και μόλις τραυματίστηκε ο Αλάμπα, με έβαλαν αριστερό μπακ. Πάνε τρία, τέσσερα χρόνια τώρα και είμαι ακόμα κολλημένος εκεί. 

Απλά περιμένω τη ευκαιρία μου να παίξω μπροστά», ήταν η διαμαρτυρία του Καναδού παίκτη προς τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία πλέον μένει να δούμε αν θα πραγματοποιήσει το αίτημά του.