Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων για Οσίμεν η Μπάγερν

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων για Οσίμεν η Μπάγερν

Κώστας Τσιακλής 16:59 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 13.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει τον Βίκτορ Οσίμεν ψηλά στη λίστα της και ετοιμάζεται να προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για να τον κάνει δικό της.

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνεται για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης και ετοιμάζεται να προσφέρει 100 εκατομμύρια στη Νάπολι για να κάνει δικό της τον Βίκτορ Οσίμεν.

Οι «Βαυαροί» δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή χρονιά ωστόσο κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική λόγω της ισοπαλίας της Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στη Μάιντς. Μια θέση που εντοπίζει πρόβλημα ο Τόμας Τούχελ είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Στη συγκεκριμένη θέση η Μπάγερν έχει ξεμείνει μόνο με τον Τσούπο Μότινγκ και ουσιαστικά δεν έχει καταφέρει να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όταν μεταγράφηκε στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 100 εκατομμύρια στη Νάπολι προκειμένου να κάνει δικό της τον Βίκτορ Οσίμεν. Ο Νιγηριανός φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος των «Βαυαρών» ωστόσο με τη Μπάγερν έχει συνδεθεί μεταξύ άλλων και το όνομα του Χάρι Κέιν, του οποίου το μέλλον στην Τότεναμ είναι αμφίβολο.

Ο Οσίμεν βρίσκεται στη Νάπολι από τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν και μεταγράφηκε από τη Λιλ με 75 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος έσπασε όλα τα κοντέρ αφού κατέγραψε 31 γκολ και πέντε ασίστ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσο αφορά τις αποχωρήσεις στη Μπάγερν, ο Τόμας Τούχελ φαίνεται να έχει τοποθετήσει επτά ποδοσφαιριστές στη μαύρη λίστα του. Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται ο Σάντιο Μανέ που μεταγράφηκε από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 όμως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Μπάγερν Μονάχου. Τη φετινή σεζόν ο Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός κατέγραψε 12 γκολ και έξι ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προς πώληση πάει και ο Λερόι Σανέ, ο οποίος είχε διαμάχη με το Μανέ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League. Μάλιστα ο δεύτερος είχε ρίξει μπουνιά στον Γερμανό, τραυματίζοντας τον. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ακόμα ένας ακραίος επιθετικός, o Σερτζ Γκνάμπρι.

Επιπλέον οι «Βαυαροί» έδωσαν το πράσινο φως για να αποχωρήσουν οι τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Νούμπελ, ο δεξιός μπακ, Μπούνα Σαρ, ο μέσος Μάρσελ Ζάμπιτσερ αλλά και ο Μπεντζαμίν Παβάρ που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα (λήγει το 2024).