Η λίστα της Μπάγερν Μονάχου για τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι ζαλίζει!

Η λίστα της Μπάγερν Μονάχου για τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι ζαλίζει!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:02 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 01.06.2023

Τον σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά μετά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ψάχνει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει προσθέσει στη λίστα της ονόματα που... ζαλίζουν.

Τον Ιούλιο του 2022, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, βάζοντας την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα». Το ποσό της μεταγραφής του από την Μπάγερν Μονάχου άγγιξε τα 50 εκατ. ευρώ, μαζί με πρόσθετες αμοιβές.

Ωστόσο, η γερμανική ομάδα από τότε ψάχνει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης και μάλιστα το... πάθημα της φετινής χρονιάς (αποκλεισμός με «βαριά» ήττα στο Champions League και πρωτάθλημα με... το ζόρι) ενισχύει αυτή την προσπάθεια. Τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στα «ραντάρ» των Βαυαρών έγιναν γνωστά, με τον δημοσιογράφο, Φλοριάν Πέτενμπεργκ, να κοινοποιεί μέσω Twitter τη λίστα που... ζαλίζει.

Απείλησαν με όπλο παλαίμαχο διεθνή Ολλανδό άσο της Μπαρτσελόνα για να δώσει συμβόλαιο στην Αντβέρπ - Είχε «κοριό» στην Porsche!
REST OF THE WORLD

12:18 - 01.06.2023

Απείλησαν με όπλο παλαίμαχο διεθνή Ολλανδό άσο της Μπαρτσελόνα για να δώσει συμβόλαιο στην Αντβέρπ - Είχε «κοριό» στην Porsche!

Ένας 25χρονος αραβικής καταγωγής απείλησε με όπλο τον παλαίμαχο διεθνή Ολλανδό άσο των Μπαρτσελόνα, Αϊντχόφεν, Μίλαν, Μπάγερν και νυν τεχνικό της Αντβέρπ Μαρκ φαν Μπόμελ!

Σε πρώτο χρόνο, υπάρχει ο Χουλιάν Άλβαρες, τον οποίο φαίνεται να μην... γλυκοκοιτάει μόνο η κόρη του Γκουαρδιόλα. Με τον Αργεντίνο να βρίσκεται σε μία εξαιρετική - ποδοσφαιρικά - ηλικία και ταυτόχρονα πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην επιλογή του Ισπανού τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, το έδαφος για την απόκτηση του από τον γερμανικό σύλλογο είναι αρκετά καλό. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, καμία κίνηση δεν έχει γίνει ακόμα.

Eν συνεχεία, υπάρχει η περίπτωση του Nτούσαν Βλάχοβιτς που απασχόλησε ουκ ολίγες ομάδες στο παρελθόν. Προτού να τραυματιστεί, ο Σέρβος βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα και σκόραρε κατά ριπάς. Εντούτοις, μετά την επιστροφή του έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ομαλά. Μάλιστα, η Μπάγερν Μονάχου είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την περίπτωση του, ωστόσο τελικά δεν ασχολήθηκε με αυτήν.

Τέλος, υπάρχει και η εγχώρια επιλογή του Κολό Μουανί, ο οποίος αποτελεί μεταξύ άλλων και την πιο εύκολη λύση, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Ο βαυαρικός σύλλογος αναμένεται να ξεκινήσει συνομιλίες με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Γάλλο επιθετικό στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος φέρεται να είναι ανοιχτός σε ενδεχόμενη πρόταση, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα του η οποία αναμένεται να απαιτήσει μια εννιαψήφια αμοιβή για το «προϊόν» της.