«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ασκήσει βέτο στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ασκήσει βέτο στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Εμπαπέ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα διαπραγματευτούν οι Παριζιάνοι για τη μεταγραφή του Εμπαπέ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Γαλλία.

Όπως όλα δείχνουν, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Equipe», ο άσος της ομάδας αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, με αποτέλεσμα τα σενάρια πώλησής του να ξαναβγούν στο προσκήνιο. Η απόφαση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί να ανανεώσει τον Γάλλο σταρ το περασμένο καλοκαίρι και να αφήσει με... άδεια χέρια τη Ρεάλ Μαδρίτης, έφερε πολλά χαμόγελα στους Παριζιάνους, ωστόσο ένα χρόνο μετά η κατάσταση δεν μοιάζει ιδανική.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε πρόσφατα για τον Γάλλο σταρ και διαβεβαίωσε ότι δεν θα έρθει φέτος αλλά του χρόνου στη Μαδρίτη όμως αργά ή γρήγορα αυτό που όλα δείχνουν είναι ότι ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα των «μερένγκες», αν το επιτρέψει η τωρινή του ομάδα.

Τη φετινή σεζόν, η Παρί δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο Champions League, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις πανηγύρισε μόνο το πρωτάθλημα. Το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, οι συνεχόμενες συγκρούσεις, η «αδιαφορία» του Νεϊμάρ και η αποχώρηση του Μέσι έφεραν τον σύλλογο σε μία δύσκολη κατάσταση. Μετά την αποχώρηση του Pulga, η οποία αν και αναμενόμενη προκάλεσε αρκετό θόρυβο, σειρά παίρνει όπως όλα δείχνουν αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ.

Φυσικά, οι σκέψεις για πώληση προκύπτουν από το γεγονός ότι ο 24χρονος άσος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «πικ» της καριέρας του και αν δεν πωληθεί σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, τότε θα υπάρξει μεγάλη «χασούρα» αν φύγει τελικά την επόμενη χρονιά ως ελεύθερος. Στη... γωνία για την περίπτωση του περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει σταματήσει λεπτό να τον παρακολουθεί, ενώ δεν είναι και λίγες οι αραβικές ομάδες που τον κοιτάζουν.

Σε ότι αφορά την ομάδα της Ισπανίας, τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Γαλλίας κάνουν λόγο για βέτο της Παρί Σεν Ζερμέν προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ο στόχος της Παρί είναι να μην πουλήσει στη «Βασίλισσα» τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι και πλέον μένει να δούμε αν ισχύει αυτό το σενάριο. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι θα προτιμούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, όμως είναι πολύ πιθανό να χάσουν πολύτιμο χρόνο με αυτήν την τακτική.