Η Μπάγερν ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με Κέιν καταθέτοντας 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Η Μπάγερν ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με Κέιν καταθέτοντας 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ

Κώστας Τόπας 13:49 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 27.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν και για να το πετύχει αυτό, κατέθεσε πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ξεκινήσει συνομιλίες με την Τότεναμ πριν από μερικές ημέρες για τον Χάρι Κέιν, μιας και οι πρωταθλητές Γερμανίας βλέπουν στο πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού τον ιδανικό στράικερ για να καλύψουν το κενό στην επίθεσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», οι Βαυαροί φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Τότεναμ και μάλιστα έριξαν στο τραπέζι πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για πείσουν τον Λονδρέζους να παραχωρήσουν τον 29χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό. Η απάντηση από πλευράς «σπιρουνιών» δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Το όνομα του υψηλόσωμου στράικερ είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες στο τραπέζι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως εγκατέλειψαν την προσπάθεια απόκτησης του Κέιν, αφού θεωρούν ότι η Τότεναμ δεν θέλει να παραχωρήσει στην ομάδα τους τον έμπειρο επιθετικό. Έτσι, οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έχουν στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Ο επιθετικός της Τότεναμ θα δει το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» να λήγει σε ένα χρόνο. Ένα χρόνο μετά το σενάριο του «χωρισμού», ο Άγγλος φορ θα μπορούσε να αλλάξει τη φανέλα του αυτό καλοκαίρι, επιτρέποντας στους Λονδρέζους να κερδίσουν χρήματα από τη μεταγραφή του. 

Εμπαπέ, Οσίμεν και Κέιν: Τα σίριαλ μεταγραφών με τους πιο «καυτούς» στράικερ (vids)
LIGUE 1

12:48 - 17.06.2023

Εμπαπέ, Οσίμεν και Κέιν: Τα σίριαλ μεταγραφών με τους πιο «καυτούς» στράικερ (vids)

Εμπαπέ, Οσίμεν, Κέιν κι άλλα αστέρια του ποδοσφαίρου συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες ώστε το καλοκαίρι να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους και να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Φέτος, για τον Κέιν ήταν η δέκατη σεζόν του με τον σύλλογο από την πρωτεύουσα και μάλιστα ο πρωταγωνιστής μιας σπουδαίας σεζόν, με 30 γκολ που σημείωσε στην Premier League