Μία «ανάσα» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ερναντέζ

Λούκας Ερναντέζ

i

©SS Youtube

Μία «ανάσα» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ερναντέζ

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ, σύμφωνα με τον «γκουρού» των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο οι συζητήσεις της γαλλικής ομάδας με την Μπάγερν Μονάχου είναι στο τελικό τους στάδιο, καθώς πλέον το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Γάλλος διεθνής έχει ήδη συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Γαλλίας, με τον 27χρονο να θέλει να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν

O 27χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019 έναντι 80 εκατομμύριων ευρώ και φέτος στην τέταρτη σεζόν του στην Μπάγερν, καταγράφοντας 11 εμφανίσεις, 1 γκολ και 1 ασίστ.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σφράγισε προφορική συμφωνία για τους προσωπικούς όρους με τον Λούκας Ερναντέζ. Ο σύλλογος ελπίζει να προχωρήσει σε συζητήσεις με την Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι πλέον ανέγγιχτος με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν, καθώς η κατάσταση είναι πολύ ξεκάθαρη: επέκταση του συμβολαίου ή αποχώρηση τώρα» ανέφερε η ανάρτηση του Ρομάνο.

Η Λίβερπουλ προσφέρει 250 εκατ. ευρώ στην Παρί για τον Εμπαπέ - Στο κόλπο και η Ρεάλ Μαδρίτης
LIGUE 1

10:32 - 27.06.2023

Η Λίβερπουλ προσφέρει 250 εκατ. ευρώ στην Παρί για τον Εμπαπέ - Στο κόλπο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με τον Μάρκο Κιρντεμίρ η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 250.000.000 ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα στο κόλπο για την απόκτηση του Γάλλου έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην αρχή η Μπάγερν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Ερναντέζ, αλλά πλέον ο γερμανικός σύλλογος είναι καθησυχασμένος, καθώς φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νοτιοκορεάτη Κιμ Μιν Τζάε, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι