Η Λίβερπουλ προσφέρει 250 εκατ. ευρώ στην Παρί για τον Εμπαπέ - Στο κόλπο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Η Λίβερπουλ προσφέρει 250 εκατ. ευρώ στην Παρί για τον Εμπαπέ - Στο κόλπο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:32 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 27.06.2023

Σύμφωνα με τον Μάρκο Κιρντεμίρ η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 250.000.000 ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα στο κόλπο για την απόκτηση του Γάλλου έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα αβέβαιο μέλλον στη Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε περισσότερο, η Λίβερπουλ έχει επίσης εξετάσει τη περίπτωσση του Γάλλου. 

Ενώ το μέλλον του δεν έχει αποφασιστεί ακόμη στη γαλλική ομάδα, ο Μάρκο Κιρντεμίρ, διάσημος ατζέντης της FIFA, λέει ότι τα στελέχη του Κατάρ είναι πολύ θυμωμένα με την απόφαση του Γάλλου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά το 2024. 

Η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο Εμπαπέ είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς και ενώ βρίσκεται σε κάθε εξώφυλλο ποδοσφαιρικών και αθλητικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο, η αγορά είναι πολύ μεγάλη και δεν σταματά να κινείται.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκο Κιρντεμίρ είναι ατζέντης της FIFA και γνωρίζει τι έχουν πολλοί παράγοντες στα χέρια τους: «Θα υπάρξουν νέα την επόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε νέα από την Αγγλία και τη Γερμανία». Ο Κιρντεμίρ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους μυημένους της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, γι' αυτό επικοινώνησε με το περιβάλλον των ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την απόφαση του αστέρα τους.  

Η Marca πήρε συνέντευξη από τον Κιρντεμίρ, ο οποίος ανέφερε ότι μίλησε με σημαντικά άτομα κοντά στην οικογένεια του Κατάρ, λέγοντας: «Μου είπαν ότι είναι πολύ θυμωμένοι. Ήθελαν και ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο να ανανεώσει. Ο Εμίρης είναι πολύ στενοχωρημένος». 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα ανανεώσει με την Παρί

Αυτό επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από τον γαλλικό σύλλογο. Ενώ όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτό το καλοκαίρι και στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κιρντεμίρ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει έναν ανταγωνιστή: «Η Λίβερπουλ ανταγωνίζεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να πληρώσει μια περιουσία για τον Εμπαπέ, αυτή η περιουσία για την οποία μιλάει θα ήταν περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ». 

Ένα άλλο όνομα που αναφέρθηκε ήταν ο Λούκα Μόντριτς καθώς έχει δελεαστεί από μεγάλες προσφορές από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο μόλις χθες (26/6) επιβεβαιώθηκε ότι ο Κροάτης μέσος θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 23-24.