Μέσι σε Εμπαπέ: «Πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Κιλιάν Εμπαπέ - Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Μέσι σε Εμπαπέ: «Πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:36 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 22.06.2023

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να δώσει μία συμβουλή στον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Εμπαπέ, σχετικά με το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα από τα... ποδοσφαιρικά σίριαλ που βρίσκεται στο επίκεντρο, είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Εμπαπέ. Να θυμίσουμε, ο Γάλλος σταρ πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, προκαλώντας έτσι μεγάλες αντιδράσεις. 

Σε δηλώσεις του στο Γαλλικό πρακτορείο, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την ανανέωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω συζητήσει ποτέ για οποιαδήποτε ανανέωση συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το διοικητικό συμβούλιο έχει ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην παρατείνω το συμβόλαιο και μετά το 2024. Έστειλα την επιστολή με σκοπό να επιβεβαιώσω όσα τους είχα πει ήδη».

Από την άλλη, ο στόχος του συλλόγου εφόσον πάρθηκε αυτή η απόφαση από τον ίδιο, είναι να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για να μην τον χάσει ελεύθερο. Στη συνέχεια, ο Εμπαπέ έκανε και πάλι την εμφάνισή του, δηλώνοντας: «Θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν και θα αποφασίσω το μέλλον μου μόνο το 2024. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε έναν χρόνο, ακόμη περισσότερο σε έναν σύλλογο όπως η Παρί».

Όπως διαπιστώνεται κι από τις δύο πλευρές, το σίριαλ... καλά κρατεί και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή του. Ένας από τους παίκτες που έσπευσαν να συμβουλεύσουν τον Εμπαπέ για το μέλλον του, ήταν και ο Λιονέλ Μέσι. Μετά από δύο κοινές σεζόν στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο Μέσι και ο Εμπαπέ τράβηξαν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει στις ΗΠΑ και στην Ίντερ Μαϊάμι,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, στην τελευταία τους επικοινωνία ο Μέσι προσπάθησε να ενθαρρύνει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Παρί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Προτιμώ να πας στην Μπάρτσα, αλλά εάν θέλεις να πας στη Μαδρίτη, κάντο. Σου αξίζει ένα πραγματικό σχέδιο, ένας νικητής», του είπε χαρακτηριστικά.