Marca: «Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με το 9 περιμένει τον Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Marca: «Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με το 9 περιμένει τον Εμπαπέ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:21 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 21.06.2023

Ο αριθμός που επέλεξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης και το πρωτοσέλιδο της Marca φέρνουν νέα δεδομένα σε ότι αφορά το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ.

Μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τον σύλλογο, η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε γρήγορα κι έκανε δικό της τον Χοσέλου, με σκοπό να καλύψει το κενό στην επίθεση. Ο 33χρονος επιθετικός άφησε την Εσπανιόλ, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία, και μετακόμισε στη Μαδρίτη για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «βασίλισσας» ενόψει της νέα σεζόν.

Ωστόσο το νούμερο που επέλεξε ο Χοσέλου προκάλεσε μερικά ερωτήματα στους φίλους της ομάδας. Η φυγή του Μπενζεμά άφησε ελεύθερο το «9» κι όπως είναι λογικό πολλοί πίστευαν πως ο Ισπανός φορ θα είναι ο επόμενος κάτοχός του. Η επιλογή του ίδιου να φοράει το «14» έβαλε σε σκέψεις αρκετούς, ενώ η Marca αποφάσισε με το πρωτοσέλιδό της να ρίξει περισσότερο... λάδι στη φωτιά.

«Αυτή η φανέλα περιμένει τον Μπαπέ» είναι ο τίτλος της, θέλοντας έτσι να λύσει τις απορίες των Μαδριλένων.

Να θυμίσουμε πως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χοσέλου, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, επισήμανε πως αυτή θα είναι η τελευταία για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το σίριαλ Εμπαπέ - Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Η απόφαση του Γάλλου σταρ να μην ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σχετικά με το μέλλον του, όμως ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις του θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Να φύγω από την Παρί Σεν Ζερμέν; Έχω ήδη απαντήσει, είπα ότι στόχος μου είναι να μείνω στην Παρί, είναι η μόνη μου επιλογή αυτή τη στιγμή, είμαι έτοιμος να επιστρέψω όταν ξαναρχίσει η σεζόν. Τι επιρροή έχει ο πρόεδρος; Στην καριέρα μου σήμερα, το 2023, καμία. Θέλει να μείνω στο Παρίσι, στόχος μου είναι να μείνω, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Μπορεί ο στόχος του Εμπαπέ σύμφωνα με τα λεγόμενά του να είναι η παραμονή στο Παρίσι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, όμως η επιθυμία του Παριζιάνικου συλλόγου να τον πουλήσει με σκοπό να μην τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ευρώ, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.