Εριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Μπενζεμά και σταμάτησε να ακολουθεί την Ρεάλ στα social media

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/©Photo by Angel Martinez/Getty Images/Ideal Images

Εριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Μπενζεμά και σταμάτησε να ακολουθεί την Ρεάλ στα social media

Κώστας Τόπας 10:51 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 20.06.2023

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη σαουδαραβική ομάδα Αλ-Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά σταμάτησε να ακολουθεί τον ισπανικό σύλλογο στα social media, χωρίς εξηγήσεις.

Ο Καρίμ Μπενζεμά γύρισε σελίδα στο γήπεδο και στα social media. Ο ισπανικός Τύπος παρατήρησε ότι ο Γάλλος επιθετικός σταμάτησε να ακολουθεί την πρώην πλέον ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter, μόλις δύο εβδομάδες μετά την αναχώρησή του για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Ιτιχάντ.

Μεταξύ των 140 ατόμων που ακολουθεί ο 35χρονος Γάλλος στράικερ στο Instagram, υπάρχουν ακόμα πολλοί παίκτες της Ρεάλ, όπως οι Νταβίντ Αλάμπα, Ντάνι Καρβαχάλ, Φερλάντ Μεντί, Έντερ Μιλιτάο, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Τιμπό Κουρτουά, Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Εντουάρντο Καμαβιγκά. Οπως επίσης ο Κάρλο Αντσελότι είναι στα άτομα που ακολουθάει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο πρώην Γάλλος διεθνής (97 συμμετοχές, 37 γκολ) ακολουθεί τη νέα του ομάδα Αλ-Ιτιχάντ, τον πρώην σύλλογο του Λυών,τη La Liga… αλλά και τη Γαλλία (στο Twitter). Η ιστορία με τους «τρικολόρ», ωστόσο, έληξε με μια παρεξήγηση μετά την αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. 

Πάντως, ο λόγος για τον οποίο ο Μπενζεμά δεν ακολουθεί τους λογαριασμούς της Ρεάλ Μαδρίτης στα social media, δεν έχει αποκαλυφθεί. Ο ισπανικός σύλλογος ήταν ο πρώτος που έκανε unfollow τον παίκτη μετά την αποχώρησή του, πιστοί στην πολιτική τους να ακολουθούν μόνο παίκτες στην ομάδα τους.

Όταν μίλησε στον Τύπο για να δικαιολογήσει την αποχώρησή του, ο Μπενζεμά εξήγησε ότι σκόπευε να αποσυρθεί από στην Ρεάλ - όπου πέρασε 14 χρόνια - πριν από την προσφορά της Σαουδικής Αραβίας. «Είναι δύσκολο να μιλάς με τόσα συναισθήματα, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους συμπαίκτες μου», είπε. «Ήταν μια όμορφη διαδρομή στη ζωή μου. Είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Ρεάλ Μαδρίτη. Είναι αδύνατο, είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία. Αλλά νομίζω ότι σήμερα είναι η ώρα να φύγω και να μάθω μια άλλη ιστορία».