Αποχωρεί από τη Ρεάλ και αναλαμβάνει τη Βραζιλία ο Αντσελότι

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Αποχωρεί από τη Ρεάλ και αναλαμβάνει τη Βραζιλία ο Αντσελότι

Δημήτρης Χούπης 19:42 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 19.06.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Κάρλο Αντσελότι θα γίνει ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τη Ρεάλ το 2024.

Ο Κάρλο Αντσελότι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής τη Εθνικής Βραζιλίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Globoesporte από τη Βραζιλία. 

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Λουίς Ρομπέρτο κατά τη διάρκεια του αγώνα Βραζιλία - Γουινέα, ανέφερε πως ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη υπογράψει και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση. Τα βραζιλιάνικα μέσα αναφέρουν πως οι συνομιλίες μεταξύ του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και του προέδρου της ομοσπονδίας, Εντάλντο Ροντρίγκεζ έγιναν σε θετικό κλίμα. 

Ο Καρλίτο λοιπόν αναμένεται να αναλάβει τη «σελεσάο»  μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ και θα αναλάβει τη Βραζιλία από τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο του 2024. Ο πρώην τεχνικός λέγεται πως αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, καθώς είναι έτοιμος να αναλάβει μια νέα πρόκληση.

Μήπως ο Μουρίνιο δεν είναι αμυντικογενής προπονητής – Το απίθανο στατιστικό που διαψεύδει τους επικριτές του και δεν το έχει πετύχει ούτε η Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα
LA LIGA

20:12 - 17.06.2023

Μήπως ο Μουρίνιο δεν είναι αμυντικογενής προπονητής – Το απίθανο στατιστικό που διαψεύδει τους επικριτές του και δεν το έχει πετύχει ούτε η Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ακούσει πολλά. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το... αντί-ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του. Αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό;

Ο Αντσελότι έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ ως παίκτης το 1986 και το 1990 και πλέον θα συμμετάσχει σε ακόμα ένα ως προπονητής. Το 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ- Καναδά και Μεξικού θα είναι το πρώτο του με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο Αντσελότι σε περίπτωση που το δημοσίευμα ισχύει θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ μετά από τρία χρόνια και πέντε συνολικά, αφού έχει κάτσει στον πάγκο της σε δύο θητείες. Στην πρώτη (2013-150 κατάκτησε ένα Champions League και ένα κύπελλο. Στη δεύτερη κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα ακόμα Champions League, ενώ έχει ακόμα έναν χρόνο για να σηκώσει ακόμα περισσότερα τρόπαια.