Ο Ζιντάν όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Λύγισε και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στις κάμερες - Ο ιερός λόγος που ξέσπασε (vid)

Ο Ζιντάν όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Λύγισε και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στις κάμερες - Ο ιερός λόγος που ξέσπασε (vid)

Sportal newsroom 21:30 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 19.06.2023

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος μπροστά στις κάμερες και ξέσπασε σε κλάματα...

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να είναι μια επιβλητική παρουσία, που σπάνια εξωτερικεύει τα συναισθήματα του, είτε αυτά είναι καλά είτε κακά, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και αυτή τη φορά ο «Ζιζού» δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Ο Γάλλος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγινε πρεσβευτής του ιδρύματος «Le Roint Rose» για παιδιά με καρκίνο και την ώρα που παραχωρούσε δηλώσεις στις κάμερες «λύγισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Είμαι περήφανος που μπορώ να είμαι ο χορηγός του έργου σας. Κύριε Δήμαρχε του Ιστρ μπορείτε να είστε περήφανοι που υποσχόμαστε κάτι εξαιρετικό όπως κάνετε και από τη θέση σας. Για όλες αυτές τις οικογένειες. Σας έχω τεράστια εκτίμηση.

Το να χάσεις ένα παιδί είναι το πιο τρομερό πράγμα που υπάρχει, συμφωνούμε όλοι. Οι γονείς μου το έζησαν και ξέρω ότι είναι δύσκολο.

Έχετε επιλέξει το σωστό άτομο και θα σας υποστηρίξω πλήρως. Μπορέσαμε να συζητήσουμε όλα όσα είπατε, το έργο σας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Για αυτές τις οικογένειες, είναι απίστευτο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω ίδρυμα είναι για παιδιά που βρίσκονται σε τελικό στάδιο και κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να φύγουν από τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ βοηθάει και στην αποκατάσταση της ψυχικής υγείας των γονέων.