Ο Κρόος έβαλε την υπογραφή του στην Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2024

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Κρόος έβαλε την υπογραφή του στην Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2024

Κώστας Τόπας 15:35 - 21.06.2023

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τόνι Κρόος, καθώς οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 33χρονο Γερμανό μέσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/06) την επέκταση του συμβολαίου του Τόνι Κρόος για μια επιπλέον σεζόν, δηλαδή μέχρι το 2024, όπως συνηθίζεται από τους Μαδριλένους για τους παίκτες που έχουν κλείσει το 30ο έτος της ζωής τους.

Αν λοιπόν ο Καρίμ Μπενζεμά «λύγισε» μπροστά στις σειρήνες της Σαουδικής Αραβίας, ο Τόνι Κρόος συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με την ισπανική ομάδα. Αυτή θα είναι η δέκατη σεζόν για τον Γερμανό μέσο με τη φανέλα της Μαδρίτης, ο οποίος έχει ήδη 417 παιχνίδια με 27 γκολ, κατακτώντας μία φορά το Copa del Rey, τρεις φορές τη La Liga και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, τέσσερις φορές το Champions League και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, και πέντε φορές Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Την φετινή σεζόν ο Κρόος αγωνίστηκε συνολικά σε 52 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δύο γκολ και έξι ασίστ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τόνι Κρόος συμφώνησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο συνδέεται με τον σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2024. Ο Τόνι Κρόος έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και είναι ήδη ο Γερμανός παίκτης που έχει υπερασπιστεί το πρωτάθλημα τις περισσότερες φορές. φανέλα του συλλόγου μας, με 417 αγώνες. Στις εννέα σεζόν του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κατακτήσει 20 τίτλους: 4 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 Λιγκ, 1 Copa del Rey και 3 Σούπερ Ισπανίας. Κύπελλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Μαδριλένων.