Το μόνο τρόπαιο που λείπει στον Τόνι Κρόος για να συμπληρώσει την πλούσια συλλογή του

Τόνι Κρόος

i

Τόνι Κρόος/ ©Intime

Το μόνο τρόπαιο που λείπει στον Τόνι Κρόος για να συμπληρώσει την πλούσια συλλογή του

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:48 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 05.04.2023

Ο Τόνι Κρόος μπορεί να έχει μία πλούσια τροπαιοθήκη αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να κρατήσει τα χέρια του την κούπα του Copa Del Rey με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τόνι Κρόος είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους μέσους παγκοσμίως. Ο Γερμανός σταρ έχει να υπερηφανεύεται για ένα ντουλάπι τροπαίων, που ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν. 

Ο 33χρονος διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα με τη «Βασίλισσα». Για να είμαστε ακριβείς (σχεδόν) τα πάντα. Από τον Ιούνιο του 2014, όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «μερένχες» ο Τόνι Κρόος έχει πανηγυρίσει τέσσερα Champions League, τρία πρωταθλήματα στη La Liga, πέντε Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, τέσσερα UEFA Super Cup και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Γερμανός μέσος δεν έχει καταφέρει να κρατήσει στα χέρια του τα εννιά χρόνια που αγωνίζεται με την Ρεάλ Μαδρίτης το τρόπαιο του Copa Del Rey. 

Απόψε το βράδυ (5/4) η Ρεάλ Μαδρίτης θα «μονομαχήσει» με τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά της διοργάνωσης στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Καταλανών. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στο «Καμπ Νόου» και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Copa Del Rey. Αν τα καταφέρει η «Βασίλισσα», τότε ο Τόνι Κρόος θα είναι ένα βήμα πιο κοντά από το να εκπληρώσει ένα ακόμη του όνειρο. 

Οι συμπαίκτες του Κρόος στα αποδυτήρια της Ρεάλ τον έχουν ακούσει να μιλάει πολλές φορές για το τρόπαιο που του λείπει. Ο Γερμανός μέσος πιστεύει ότι δεν είναι φυσιολογικό μετά από σχεδόν μια δεκαετία σε μια ομάδα που κερδίζει τα πάντα, να μην έχει φθάσει στην κατάκτηση του Copa Del Rey και να μην έχει καταφέρει ο ίδιος να παίξει καν στον τελικό της διοργάνωσης.