Ο Τόνι Κρόος χαρακτήρισε τη φετινή εμφάνιση της Ρεάλ ως μ*λ@κί*

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Ρεάλ Μαδρίτης / Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images

Ο Τόνι Κρόος χαρακτήρισε τη φετινή εμφάνιση της Ρεάλ ως μ*λ@κί*

Κώστας Τσιακλής 14:07 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 05.03.2023

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή εμφάνιση της ομάδας, καθώς την χαρακτήρισε ως μ*λ@κί*.

Την δυσαρέσκεια του για τη φετινή εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός μέσος, μιλώντας σε ένα podcast με τον αδελφό του, Φέλιξ, σχολίασε την εμφάνιση των «μερένχες» και δεν είπε τα καλύτερα λόγια αυτήν.

«Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε μια φανέλα με γιακά. Δεν είναι μια ποδοσφαιρική φανέλα. Προς όλους τους σχεδιαστές: είναι μεγάλη μ*λ@κί*, είναι χάλια.

Οι φανέλες με γιακάδες δεν δείχνουν καλά. Είναι άσχημες και άβολες. Αν προσθέσουμε μερικά κουμπιά, καταλήγουμε να παίζουμε με ένα πουκάμισο;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρόος.

Στην συνέχεια ο 33χρονος άσος θέλησε να αποκαλύψει και ποια ήταν η αγαπημένη του φανέλα, λέγοντας: «Η φανέλα της σεζόν 2019/2020 ήταν η καλύτερη. Έχω ακόμα αυτή τη φανέλα μαζί μου στο σπίτι. Ήταν η πιο όμορφη φανέλα με την οποία έχω παίξει ποτέ.

Κάποιες φορές δεν ήθελα να την αλλάξω, ήθελα να την πάρω στο σπίτι, ακόμα και αν έχω 60. Το να μην κερδίσω κάποιον τίτλο με αυτή τη φανέλα, θα ήταν ασέβεια».

Τη συγκεκριμένη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα, με πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Ο Κρόος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και παραμένει ερωτηματικό εάν θα παραμείνει στους «μερένχες». Μάλιστα, ακούγεται συχνά πως σκέφτεται ακόμα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρεάλ και έχει σκοράρει δύο γκολ, ενώ «μοίρασε» και τέσσερις ασίστ.

Συνολικά έχει φτάσει τις 398 συμμετοχές με τους Μαδριλένους, με απολογισμό 27 γκολ και 87 ασίστ. Επιπλέον, με τη Ρεάλ έχει προσθέσει στη τροπαιοθήκη του 19 τίτλους, αφού έχει κατακτήσει: 4 Champions League, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 6 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 5 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας.