Πρόβλημα με Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Μπερνάρ

i

©Intime

Πρόβλημα με Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:57 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 05.03.2023

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέστη κολικό του νεφρού και δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (6/3, 19:30) εναντίον του Παναιτωλικού.

Δεν το έχει η μοίρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ολοκληρώσει την προετοιμασία ενός παιχνιδιού χωρίς ένα σοβαρό απρόοπτο… Αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν ο Μπερνάρ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέστη κολικό του νεφρού και δεν προπονήθηκε, ενώ θα λάβει τη μέριμνα του ιατρικού επιτελείου του Τριφυλλιού.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει ούτε τον Βέρμπιτς, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη μέρα μετά την αποθεραπεία του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει. Δεν έχει δικαίωμα να παίξει ο Σάρλια, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με τα νέα δεδομένα, ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα της κυριακάτικης προπόνησης περιείχε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.