Ο Αλαφούζος ανακοίνωσε πριμ στους παίκτες!

Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Ο Αλαφούζος ανακοίνωσε πριμ στους παίκτες!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:21 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 04.03.2023

Παρότι ο Παναθηναϊκός δεν συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του θα επιβραβευτούν με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως έφυγε αλώβητος και διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League. Ένα αποτέλεσμα που ίσως να αποδειχτεί σημαντικό στην εξέλιξη της μάχης του τίτλου που θα ενταθεί στα Play Offs.

Εάν οι «πράσινοι» επικρατούσαν των «ερυθρολεύκων», θα εξασφάλιζαν πριμ 200.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στη συμπλήρωση τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Δεν τα κατάφεραν και περιορίστηκαν στο ισόπαλο 0-0, αν και εν τέλει δεν θα μείνουν… παραπονεμένοι!

Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να επιβραβεύσει τους παίκτες και ταυτόχρονα, να τους αποδείξει πως εφόσον πετύχουν τον στόχο τους, θα τους ανταμείψει πλουσιοπάροχα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα μοιραστούν μπόνους 180.000 ευρώ. Χρήματα που αφορούν τις τρεις νίκες με Λαμία, Άρη και ΝΠΣ Βόλο και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναλαμβάνει τέτοια πρωτοβουλία φέτος. Ο Αλαφούζος είχε καταβάλλει κανονικά το πριμ των 200.000 ευρώ στον πρώτο γύρο, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, παρότι είχε «σπάσει» η τετράδα των συνεχόμενων νικών.

Με παρόμοιο σκεπτικό λειτούργησε ο εφοπλιστής και στον δεύτερο γύρο, για να ενθαρρύνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σε άλλη μία έμπρακτη απόδειξη πως δεν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις του Αλαφούζου απέναντι στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο πριμ που θα εισπράξουν οι «πράσινοι» το 2023. Έρχεται στο κατάλληλο τάιμινγκ, δύο αγωνιστικές πριν από την έναρξη των Play Offs και δίνει στους αθλητές του Τριφυλλιού άλλο ένα κίνητρο για να στεφθούν πρωταθλητές.