Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς φέρνει αναθεώρηση του πλάνου
i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς φέρνει αναθεώρηση του πλάνου

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:01 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 04.03.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς γυμνάστηκε με την ομάδα μετά από εννέα ημέρες και ίσως να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Νωρίτερα του αναμενομένου ενσωματώθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Σλοβένος εξτρέμ γυμνάστηκε το Σάββατο (4/3) με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά από εννέα ημέρες, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στους τετρακέφαλους.

Ασφαλώς, ο Βέρμπιτς δεν υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αφενός, η ένταση του προγράμματος ήταν χαμηλή, αφετέρου, ο Γιοβάνοβιτς δίνει χρόνο σε κάθε παίκτη ο οποίος έχει μόλις επανέρθει από τραυματισμό.

Στον αντίποδα, ίσως να αναθεωρηθεί το αρχικό πλάνο επιστροφής του Βέρμπιτς στη δράση. Σύμφωνα με το οποίο ο Σλοβένος θα έπαιζε ξανά στην πρεμιέρα των Play Offs. 

Εφόσον ο Βέρμπιτς προπονηθεί κανονικά όλη την επόμενη εβδομάδα, τότε ο Σέρβος προπονητής θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Ο Βέρμπιτς συνέχισε μετά με ειδικό πρόγραμμα, ενώ αποφόρτιση ακολούθησε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.