Παναθηναϊκός: «Κατσάδα» για την άφιξη του Κλάινχαϊσλερ στην Ελλάδα

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

©ΙΝΤΙΙΜΕ

Παναθηναϊκός: «Κατσάδα» για την άφιξη του Κλάινχαϊσλερ στην Ελλάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:25 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 03.03.2023

Ο βετεράνος Κροάτης, Γιούριτσα Βράνιε «μάλωσε» τη Χάιντουκ επειδή άφησε τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

O Γιούριτσα Βράνιες είναι ένας παλαίμαχος Κροάτης ποδοσφαιριστής, με πολυετή καριέρα στο εξωτερικό. Δεν ήταν top class, δεν ήταν και… «πουθενάς». Παλιός παίκτης της Όσιγιεκ, πραγματοποίησε και ένα μικρό πέρασμα από τον Άρη τη σεζόν 2011-2012, με μόλις δύο συμμετοχές.

Ο Βράνιες παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του για το τοπικό πρωτάθλημα και καταπιάστηκε με διάφορα ζητήματα. Με το ένα να έχει… πράσινο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος βετεράνος άσος τόνισε πως η Χάιντουκ έλαβε λάθος απόφαση με το να μην αγοράσει τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Διότι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός είναι «τανκ», σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βράνιες.

Βέβαια, ο Βράνιες αγνοεί μία λεπτομέρεια. Η Χάιντουκ αποπειράθηκε να αγοράσει τον Κλάινχαϊσλερ από την Όσιγιεκ, αλλά ο 28χρονος χαφ απάντησε αρνητικά, όταν έμαθε την πρόταση του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεων του Βράνιες για τον Κλάινχαϊσλερ:

«Η Χάιντουκ δεν έπρεπε να επιτρέψει στον Κλεϊνχέισλερ να πάει στον Παναθηναϊκό! Τον είχε... στο πιάτο. Έπρεπε να έχουν επενδύσει σε κείνον. Είναι ένα καλό αντίγραφο του Αντέμι. Το συμβόλαιό του έληξε. Αντί των Ανέλο, Μπενραχού, ακόμη και του Φέρο, θα μπορούσαν να είχαν κατευθύνει τα χρήματά τους στον Λάζλο, επειδή η Χάιντουκ δεν έχει τέτοιον παίκτη. 

Είναι ένα ''τανκ'' στο κέντρο. Χρειάζεσαι έναν παίκτη σαν κι αυτόν αν θες να πλησιάσεις την Ντινάμο. Ο Λάζλο ήθελε να πάει. Ήταν έτοιμος να το κάνει.Στο τέλος, ο Παναθηναϊκός του έδωσε μόλις 500 χιλ. ευρώ. Η Χάιντουκ έκανε καλή δουλειά οικονομικά πουλώντας τον Μπιούκ, όμως τώρα δεν έχει ταχύτητα στα ''φτερά''. 

Εντάξει, ο Λέκο παίζει 3-5-2, αλλά δεν πειράζει. Πρέπει πάντα να έχεις ταχείς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην γραμμή. Ο διάσημος Φέλιξ Μάγκατ μου είπε πως δεν υπάρχει σχηματισμός. Όπου είσαι, εκεί ''τοποθετείς'' τον εαυτό σου και παίζεις».