Χάαλαντ ή Εμπαπέ; Οι οπαδοί της Ρεάλ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα με το 18% για τον χαμένο

Έρλινγκ Χάαλαντ & Κιλιάν Εμπαπέ

Χάαλαντ ή Εμπαπέ; Οι οπαδοί της Ρεάλ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα με το 18% για τον χαμένο

Sportal newsroom 23:34 - 26.03.2023

Η ισπανική «AS» κάλεσε τους φίλους της Ρεάλ να αποφασίσουν αν θέλουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ ή τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα τους και εκείνοι ήταν ξεκάθαροι...

Από τη μία ο Έρλινγκ Χάαλαντ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι όχι άδικα, έχοντας «σπάσει» τα δίχτυα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος επίσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τόσο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με αυτή της εθνικής Γαλλίας.

Από τη μία τα σενάρια θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζεται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την απόκτηση του Νορβηγού σούπερ σταρ το 2024 και από την άλλη οι φήμες θέλουν τη «Βασίλισσα» να ετοιμάζεται για το μεγάλο «μπαμ» με τον Γάλλο επιθετικό... χωρίς να ξοδέψει ούτε ευρώ! 

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «μυθικό» συμβόλαιο στον Χάαλαντ για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ
PREMIER LEAGUE

11:55 - 26.03.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «μυθικό» συμβόλαιο στον Χάαλαντ για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κρατήσει τον Χάαλαντ μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα του προσφέρει συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Με τους δύο σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να είναι μόνιμα στο στόχαστρο των «μερένχες» η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα «AS» έκανε μια ψηφοφορία, ρωτώντας τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές θα προτιμούσαν να δουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Και η απάντηση ήταν κατηγορηματική...

Συγκεκριμένα, το 82% των οπαδών της «Βασίλισσας» ψήφισε τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι! Έτσι, έμεινε ένα 18% να θέλει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη. Ίσως αυτό να δείχνει και την πικρία που έχουν οι φίλοι της Ρεάλ μετά το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Γάλλος άσος είχε βρεθεί μια... ανάσα από τους Μαδριλένους, αλλά τελευταία στιγμή επέλεξε να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.