«Ο Μπενζεμά μπορεί να επανασυνδεθεί με τον Μουρίνιο στη Ρόμα»

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

«Ο Μπενζεμά μπορεί να επανασυνδεθεί με τον Μουρίνιο στη Ρόμα»

Sportal newsroom 11:11 - 25.03.2023

Ένα τρελό σενάριο κατά το οποίο ο Καρίμ Μπενζεμά θα πάρει μεταγραφή στη Ρόμα έβγαλε στη φόρα ιταλικό δημοσίευμα της La Republica.

Η Μπενζεμά στη Ρόμα; Γιατί όχι. Δημοσίευμα της La Republica ανέφερε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ένας λόγος που έχει γίνει αυτή η αναφορά είναι η εταιρεία ένδυσης, η Adidas. Συγκεκριμένα η γνωστή εταιρεία  θα ντύνει από τη νέα σεζόν τους «τζιαλορόσι», ενώ η ίδια έχει συμφωνία και με τον Καρίμ Μπενζεμά

Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας προφανώς και κάνουν όνειρα για μια τέτοια μεταγραφή, οι οποίοι μάλιστα βλέπουν ακόμα έναν λόγο που ο 35χρονος μπορεί να έρθει στην ομάδα τους. Ο επιθετικός της «βασίλισσας» ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης και ως αποτέλεσμα αυτού θα μπορούσε να αποκτηθεί από τη Ρόμα ως ελεύθερος. Βέβαια αρκετά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου, όμως τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα. 

Αυτό όμως θα μπορέσει να γίνει μόνο αν η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας πουλήσει τον Τόμι Έιμπραχαμ και αν την επόμενη σεζόν αγωνίζεται στο Champions League. Εκτός από τον Μπενζεμά το ιταλικό μέσο κάνει αναφορά και για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ έπειτα από οχτώ σεζόν στο μεγάλο λιμάνι. Κάπως έτσι από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος θα μπορέσει να υπογράψει χωρίς χρήματα από τη Ρόμα.