Υπολογίζονται Κρόος, Βινίσιους για τη ρεβάνς με την Τσέλσι

Τόνι Κρόος

i

Τόνι Κρόος/ ©Intime

Υπολογίζονται Κρόος, Βινίσιους για τη ρεβάνς με την Τσέλσι

Sportal newsroom 10:46 - 16.04.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς με την Τσέλσι τον Τόνι Κρόος και Βινίσιους Τζούνιορ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Κάντιθ.

Ο Τόνι Κρόος και ο Βινίσιους Τζούνιορ θα είναι στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τη ρεβάνς της Ρεάλ με την Τσέλσι στο Λονδίνο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League. Ο δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με την Κάντιθ για τη La Liga.

Ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να τους ξεκουράσει προκειμένου να ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής τους υπολογίζει για τον αγώνα του Λονδίνου.

Η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην τετράδα. «Δεν μπορούσαν να παίξουν γιατί και οι δύο είχαν μικρά προβλήματα», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους.

«Προπονήθηκαν ξεχωριστά, αλλά αύριο (σ.σ: σήμερα) θα προπονηθούν κανονικά και θα είναι καλά για την Τρίτη», συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δέκα βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα με την καταλανική ομάδα να έχει αγώνα λιγότερο.