Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος συνεχίζει να επικοινωνεί με τους συγγενείς του

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος συνεχίζει να επικοινωνεί με τους συγγενείς του

Sportal newsroom 23:58 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 27.06.2023

Η σύντροφος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ότι υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Σέρτχιο Ρίκο.

Ο Σέρχιο Ρίκο αν κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σεβίλλης, μπορεί πλέον να «επικοινωνήσει», σύμφωνα με δηλώσεις της συζύγου του τη Δευτέρα.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ατύχημα όταν έκανε ιππασία στις 28 Μαΐου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήταν σε κώμα, από το οποίο βγήκε την περασμένη εβδομάδα κι έκτοτε η κατάστασή του συνεχώς βελτιώνεται.

Τα νέα είναι μέρα με τη μέρα λίγο πιο καθησυχαστικά για τον Σέρχιο Ρίκο. Η σύζυγός του Άλμπα Σίλβα έδωσε θετικές πληροφορίες τη Δευτέρα. Η μνήμη του επίσης δεν έχει επηρεαστεί. «Ο Σέρχιο επικοινωνεί. Μας φωνάζει με τα ονόματά μας, ξέρει ποιοι είμαστε, η μνήμη του είναι υπέροχη», είπε στα ισπανικά ΜΜΕ.

Ανακουφισμένη από την εξέλιξη της υγείας του συζύγου της, η Άλμπα Σίλβα ελπίζει να τον δει τώρα να φεύγει από την εντατική «το συντομότερο δυνατό». «Αλλά οι γιατροί πρέπει να είναι σίγουροι, και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Τους εμπιστεύομαι. Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα». Σ’ ερώτηση αν ο Σέρχιο Ρίκο γνωρίζει το ατύχημα που υπέστη, η Σίλβα απάντησε: «Δεν το νομίζω, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να μπορέσει να εκφραστεί πραγματικά. Απλώς προσπαθούμε, προς το παρόν, να τον κάνουμε να νιώσει καλά, ήρεμος».

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ρίκο ανήμερα της επετείου τους: «Μου λείπεις και σε περιμένω»
LIGUE 1

11:50 - 12.06.2023

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ρίκο ανήμερα της επετείου τους: «Μου λείπεις και σε περιμένω»

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε παρουσιάσει βελτίωση τις προηγούμενες ημέρες έπεσε και πάλι σε καταστολή, ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμά της ανήμερα της επετείου τους.

Ο 29χρονος Ισπανός, που παραμένει στην εντατική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σεβίλλης, έχει τώρα τις αισθήσεις του. Το ατύχημά του είχε προκαλέσει κύμα συγκίνησης στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό τη σεζόν που πέρασε, αλλά και στον κόσμο του ποδοσφαίρου.