Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο «μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου»

Ο Σέρχιο Ρίκο και η σύζυγός του

i

IG:albasilvat

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο «μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:17 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 30.05.2023

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, νοσηλεύεται από την Κυριακή (28/5) μετά το σοβαρό χτύπημα που υπέστη, αφού έπεσε από ένα άλογο και η σύζυγος του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δύσκολες ώρες περνούν οι οικείοι του Σέρχιο Ρίκο. Η οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε χθες (29/5) ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε για το ατύχημα και την κατάσταση της υγείας του 29χρονου πορτιέρε. 

Ο Σέρχιο Ρίκο βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Κυριακή (28/5) μετά από ένα ατύχημα που είχε με ένα άλογο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

Τερματοφύλακας της Παρί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από πτώση από άλογο! (vid)
LIGUE 1

14:20 - 28.05.2023

Τερματοφύλακας της Παρί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από πτώση από άλογο! (vid)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος υπέστη σοβαρό χτύπημα αφού έπεσε από ένα άλογο, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τραυματική εγκεφαλική βλάβη!

«Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, από την οικογένεια του Sergio θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι: 

1. Ο Σέρχιο Ρίκο ταξίδεψε χθες το βράδυ, από το Στρασβούργο στη Μάλαγα και από εκεί στο El Rocío, με άδεια από το σύλλογο μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα με την οικογένεια και τους φίλους του, κατευθυνόταν προς την Ποντιφική Λειτουργία δίπλα στο ερημητήριο όταν υπέστη ατύχημα με ένα κάρο με μουλάρια και ένα άλογο που τον χτύπησε. 

2. Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια, αγωνίζεται να αναρρώσει ενώ λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα από ολόκληρη την ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío». Πρέπει να ενεργήσουμε με σύνεση, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες. 

3. Αναμένουμε αποτελέσματα για την ιατρική σας εξέλιξη, τα οποία ελπίζουμε να είναι θετικά, ώστε να επικοινωνήσουμε για τη βελτίωσή του το συντομότερο δυνατό. 

4. Εκτιμούμε τις εκφράσεις αγάπης, τα μηνύματα και το ενδιαφέρον όλων εσάς που ρωτάτε για την κατάσταση του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της οικογένειας, η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου συνόδευσε μία κοινή τους φωτογραφία με τα εξής λόγια: 

«Μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου γιατί ορκίζομαι δεν μπορώ, ούτε ξέρω πώς να ζω χωρίς εσένα. Σε περιμένουμε ζωή μου σε αγαπάμε τόσο πολύ».