Ο Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ για να μάθει για το μέλλον του

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/ © Photo by Antonio Borga/Getty Images/Ideal Images

Ο Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ για να μάθει για το μέλλον του

Κώστας Τόπας 09:27 - 30.05.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις που έχει ο Βραζιλιάνος αστέρας για το μέλλον του.

Καλοκαίρι αλλαγών στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πορεία του Λιονέλ Μέσι προς την έξοδο, θα μπορούσε να συμμετάσχει και ο Νεϊμάρ. Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2025, ο γαλλικός σύλλογος θέλει να απαλλαγεί από τον Βραζιλιάνο λόγω υψηλών αποδοχών, ο οποίος με τη σειρά του δεν θα έβλεπε με κακό μάτι μια αλλαγή σκηνικού, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος από το Σάο Πάολο έχει απέναντί ​​του τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι ανοιχτός στο να αφήσει το «Παρκ Ντε Πρενς» για να ενταχθεί σε μια ομάδα με καλύτερη ατμόσφαιρα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι υψηλές του αποδοχές βάζουν εμπόδια στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση του.

Η «Équipe» αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να «αντέξει» τις οικονομικές απαιτήσεις του Νεϊμάρ, γι' αυτό και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάλεσε προσωπικά τον Βραζιλιάνο για να μάθει τις προθέσεις του για το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η «'Équipe» εξηγεί ότι, παρά το ενδιαφέρον της Σίτι, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας.