Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του Σέρχιο Ρίκο από άλογο: Απανωτές κλωτσιές στο κεφάλι και μεταφορά σε νοσοκομείο με ελικόπτερο

Σέρχιο Ρίκο

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του Σέρχιο Ρίκο από άλογο: Απανωτές κλωτσιές στο κεφάλι και μεταφορά σε νοσοκομείο με ελικόπτερο

Κώστας Τόπας 15:02 - 30.05.2023

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο αλλά και για το πώς τον χτύπησε άλογο στο κεφάλι.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, παραμένει σταθερός και ναρκωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης λόγω των σοβαρών τραυματισμών που υπέστη από κλωτσιά από άλογο.

Δέχθηκε κλωτσιές από το άλογο στο κεφάλι

Η κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο παραμένει χωρίς σημαντικές αλλαγές από το ιατρικό κομμάτι της Δευτέρας (29/05), που έδειξε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή αλλά παραμένει στη ΜΕΘ. Ο Σέρχιο Ρίκο δέχθηκε πολλές κλωτσιές στο κεφάλι από ένα άλογο στο έδαφος, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης  της Ανδαλουσίας, σε ένα συμβάν που, σύμφωνα με όσα υπέδειξε αυτή η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, συνέβη τις πρωινές ώρες όταν εστάλησαν πολλές ειδοποιήσεις για την πτώση ενός ιππέα από άλογο.

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο «μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου»
LIGUE 1

11:17 - 30.05.2023

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο «μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, νοσηλεύεται από την Κυριακή (28/5) μετά το σοβαρό χτύπημα που υπέστη, αφού έπεσε από ένα άλογο και η σύζυγος του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μεταφορά με ελικόπτερο

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πολιτοφυλακή και ο Σέρχιο Ρίκο έλαβε αρχικά ιατρική βοήθεια από το Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών Υγείας που ήταν εγκατεστημένο στο χωριό, Αλμοντένα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío» που βρίσκεται στη Σεβίλλη.

Ο Σέρχιο Ρίκο, αφού πέρασε από την Σεβίλλη, αγωνίστηκε και στην αγγλική Φούλαμ, αργότερα αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περασμένη σεζόν τον έδωσε δανεικό στη Μαγιόρκα για να επιστρέψει στην παριζιάνικη ομάδα, όπου σήμερα είναι αναπληρωματικός του Ντοναρούμα.