Παρί Σεν Ζερμέν σε Εμπαπέ: «Ή θα ανανεώσεις ή θα σε πουλήσουμε»

Νασέρ Ελ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

Νασέρ Ελ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Παρί Σεν Ζερμέν σε Εμπαπέ: «Ή θα ανανεώσεις ή θα σε πουλήσουμε»

Έπειτα από συνάντηση των δύο πλευρών, η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε τις προθέσεις της σε ότι αφορά το μέλλον του Εμπαπέ.

Το σίριαλ που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ, βρίσκεται στο επίκεντρο για ακόμη μία φορά. Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον του, μετά τις προθέσεις που έδειξε η ομάδα του. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη της Παρί και Εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ Χαμάντ Αλ Τάνι έδωσε τελεσίγραφο στον 24χρονο ποδοσφαιριστή, το οποίο περιείχε το δίλημμα: «ανανέωση ή άμεση πώληση».

Τη φετινή σεζόν, η Παρί δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο Champions League, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις πανηγύρισε μόνο το πρωτάθλημα. Το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, οι συνεχόμενες συγκρούσεις, η «αδιαφορία» του Νεϊμάρ και η αποχώρηση του Μέσι έφεραν τον σύλλογο σε μία δύσκολη κατάσταση. Μετά την αποχώρηση του Pulga, η οποία αν και αναμενόμενη προκάλεσε αρκετό θόρυβο, σειρά παίρνει όπως όλα δείχνουν αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ.

Το σίριαλ Εμπαπέ - Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Η απόφαση του Γάλλου σταρ να μην ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σχετικά με το μέλλον του, όμως ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις του θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: 

«Να φύγω από την Παρί Σεν Ζερμέν; Έχω ήδη απαντήσει, είπα ότι στόχος μου είναι να μείνω στην Παρί, είναι η μόνη μου επιλογή αυτή τη στιγμή, είμαι έτοιμος να επιστρέψω όταν ξαναρχίσει η σεζόν. Τι επιρροή έχει ο πρόεδρος; Στην καριέρα μου σήμερα, το 2023, καμία. Θέλει να μείνω στο Παρίσι, στόχος μου είναι να μείνω, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Μπορεί ο στόχος του Εμπαπέ σύμφωνα με τα λεγόμενά του να είναι η παραμονή στο Παρίσι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, όμως η επιθυμία του Παριζιάνικου συλλόγου να τον πουλήσει με σκοπό να μην τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ευρώ, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.