Ο Κέιν είχε ραντεβού με τον Τούχελ – Η Τότεναμ είπε «όχι» στη πρώτη πρόταση της Μπάγερν

Ο Κέιν είχε ραντεβού με τον Τούχελ – Η Τότεναμ είπε «όχι» στη πρώτη πρόταση της Μπάγερν

Sportal newsroom 12:29 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 05.07.2023

Ο Χάρι Κέιν είχε επαφή με τον τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ. Σκληρή στάση κρατάει η Τότεναμ.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν το βάζει κάτω και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν.

Ο γερμανικός σύλλογος ετοιμάζει δεύτερη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού από την Τότεναμ, αφού η ομάδα του Λονδίνου απέρριψε την πρώτη που άγγιζε τα 70 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ των γερμανικών και βρετανικών ΜΜΕ, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και οι Βαυαροί αναμένεται ν’ ανεβάσουν την προστορά τους στα 80 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Λονδρέζοι αξιώνουν ένα ποσό μίνιμουμ 100 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον εμβληματικό τους αρχηγό.

Οι Άγγλοι διαπραγματεύονται το ποσό και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, ελπίζοντας πως τελικά θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με την Τότεναμ. Η «Sport Bild», παράλληλα, αποκάλυψε μυστικό ραντεβού, στο οποίο συμφωνήθηκε η μεταγραφή. Σύμφωνα με όσα τονίζονται στο ρεπορτάζ, ο τεχνικός της ομάδας του Μονάχου Τόμας Τούχελ, ταξίδεψε στο Λονδίνο στα μέσα Μαϊου και είχε συνάντηση με τον Άγγλο σταρ.

Σ’ αυτό το ραντεβού οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Κέιν να διαβεβαιώνει τον Γερμανό κόουτς πως θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα της Μπάγερν, έχοντας μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Champions League.