Ο Μανέ έσπασε τη σιωπή του για τη γροθιά που έδωσε στον Σανέ: «Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο»

Σαντιό Μανέ

i

PrtScr

Ο Μανέ έσπασε τη σιωπή του για τη γροθιά που έδωσε στον Σανέ: «Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο»

Κώστας Τόπας 11:51 - 28.06.2023

Ο Σαντιό Μανέ για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τον τσακωμό που είχε με τον συμπαίκτη του στην Μπάγερν Μονάχου, Λιρόι Μανέ.

Ο Σαντιό Μανέ έσπασε τη σιωπή του. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο περιστατικό που είχε με τον Λιρόι Σανέ, μετά την ήττα της γερμανικής ομάδας στο «Έτιχαντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι. Φτάνοντας στα αποδυτήρια, μετά τον αγώνα, ξέσπασε λογομαχία μεταξύ των δύο παικτών και ο Μανέ κατέληξε να χτυπήσει τον Σανέ στα χείλη. Μια αντίδραση για την οποία έλαβε κύρωση, καθώς κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ.

«Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Έγινε. Καταφέραμε να λύσουμε αυτό το μικρό πρόβλημα. Μερικές φορές είναι καλό να λύνουμε προβλήματα, αλλά ίσως όχι με αυτόν τον τρόπο. Το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μαζί ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους της την επόμενη σεζόν», διαβεβαίωσε ο Μανέ στο κανάλι 2sTV της Σενεγάλης.

Η πρώτη χρονιά του 31χρονου μεσοεπιθετικού στους πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήταν καλή. Ο Μανέ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που προκάλεσε η υπογραφή του. «Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, αυτό συμβαίνει. Δεν ήταν έκπληξη, περίμενα ότι τα πράγματα θα ήταν λίγο περίπλοκα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό», κατέληξε ο πρώην αστέρας της Λίβερπουλ.

Ο 31χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 γκολ, φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, τα νούμερά του δεν φαίνεται να εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους οπαδούς των Βαυαρών αλλά και γενικότερα του φίλαθλου κοινού στη Γερμανία. Κάθε χρόνο, και οι 252 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Bundesliga, εκφέρουν την άποψή τους για τον παίκτη της σεζόν, καθώς και για το ποιος ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Και σύμφωνα με το Kicker, ο Μανέ συγκέντρωσε το επιβλητικό 41,7% των ψήφων ως ο παίκτης που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.