Η Παρί θέλει Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα με 200 εκατομμύρια ευρώ

Χάρι Κέιν - Μπερνάρντο Σίλβα

Η Παρί θέλει Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα με 200 εκατομμύρια ευρώ

Κώστας Τσιακλής 10:05 - 02.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει διπλό «μπαμ» αφού θέλει να αγοράσει τους Χάρι Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα με 200 εκατομμύρια ευρώ.

Την ώρα που το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αμφίβολο, οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους και θέλουν να αγοράσουν τους Χάρι Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα με ένα ποσό που θα φτάσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025 και έκτοτε στο Παρίσι κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Αυτή η πιθανή αποχώρηση ίσως και να οδηγεί τους Παριζιάνους στην ανάγκη να αποκτήσουν άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Parisien, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στη διάθεση της 200 εκατομμύρια ευρώ και ετοιμάζεται να τα δαπανήσει για να αποκτήσει τους Χάρι Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα. Η περίπτωση του επιθετικού της Τότεναμ είναι αρκετά δύσκολη αφού τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ τον φέρνουν κοντά στη Μπάγερν Μονάχου.

Όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, η υπόθεση είναι πολύ κοντά στο να κλείσει θετικά για τους πρωταθλητές Γερμανίας, μετά το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν τα βρήκε σε όλα με την γερμανική ομάδα κι αποδέχθηκε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο Μόναχο έως το 2027. Πάντως για να επιτευχθεί το «deal», η Τότεναμ απαιτεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο επιθετικό, ωστόσο στη Μπάγερν ελπίζουν πως με τη νέα ανανεωμένη πρόταση που κατέθεσαν ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, οι Λονδρέζοι θα «λυγίσουν».

Όσο αφορά τον Μπερνάρντο Σίλβα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του συνδέεται με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόσφατα ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αποκαλύψει ότι η Παρί έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Πορτογάλου άσου. Πάντως οι επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν προχωρημένες, με τους «πολίτες» να προσφέρουν στον Μπερνάρντο Σίλβα νέο συμβόλαιο λίγες μέρες αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έτοιμες και τις εναλλακτικές τις επιλογές. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάρι Κέιν τότε οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να αγοράσουν έναν εκ των Μάρκους Ράσφορντ, Ράνταλ Κολό Μουανί ή Βίκτορ Οσίμεν.