Η Ίντερ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σκρίνιαρ

Μίλαν Σκρίνιαρ

i

©printscreen

Η Ίντερ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σκρίνιαρ

Κώστας Τσιακλής 15:46 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 30.06.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο Σλοβάκος αποχωρεί ως ελεύθερος και θα ανακοινωθεί σύντομα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ αποχώρησε και επίσημα από την Ίντερ. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η συνεργασία της Ίντερ και του Μίλαν Σκρίνιαρ ολοκληρώθηκε πλέον και τυπικά. Το συμβόλαιο του Σλοβάκου αμυντικού ολοκληρώνεται σήμερα (30/06) και ο ίδιος αποφάσισε εδώ και καιρό να μην το ανανεώσει.

Ο Σκρίνιαρ δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αφού συμφώνησε ήδη με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ για την αποχώρηση του Σκρίνιαρ: «Έξι σεζόν γεμάτες νίκες και ικανοποιήσεις: Η περιπέτεια του Μίλαν Σκρίνιαρ με τη φανέλα της Ίντερ τελειώνει εδώ . Στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, ο Σκρίνιαρ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας ανάπτυξης της Ίντερ, η οποία ξεκίνησε με την επιστροφή της στο Champions League το 2018 και κορυφώθηκε με την κατάκτηση πέντε τροπαίων τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Ένα Σκουντέτο, δύο Κύπελλα Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας: αυτά είναι τα τρόπαια που κατέκτησε ο Σκρίνιαρ με τη φανέλα των Νερατζούρι, με την οποία συγκέντρωσε συνολικά 246 συμμετοχές και 11 γκολ στις έξι σεζόν του.

Χαιρετισμούς και ευχαριστίες από όλη την οικογένεια της Ίντερ στον Σκρίνιαρ».

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση ο Σκρίνιαρ βρίσκεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε με 34 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαμπντόρια. Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις και είχε μια ασίστ στη νίκη επί της Μίλαν για το σούπερ καπ Ιταλίας.

Συνολικά ο Σκρίνιαρ έφτασε τις 246 εμφανίσεις και είχε ως απολογισμό 11 γκολ και πέντε ασίστ. Ο Σλοβάκος πανηγύρισε με τους «νερατζούρι» ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Επιπλέον ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε φέτος στον τελικό του Champions League.