Στο Παρίσι για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές με την Παρί ο Λούκας Ερναντές

Λούκας Ερναντές

i

©fcbayern

Στο Παρίσι για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές με την Παρί ο Λούκας Ερναντές

Κώστας Τόπας 14:49 - 29.06.2023

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Ερναντές, για τον οποίο οι Παριζιάνοι έβγαλαν 50 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν από την Μπάγερν Μονάχου.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα γίνει τις επόμενες ώρες ο Λούκας Ερναντές. Ο Γάλλος αμυντικός ταξίδεψε στο Παρίσι την Πέμπτη (29/06) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις με την παριζιάνικη ομάδα. Ο πρώην αστέρας της Μπάγερν θα υπογράψει για τρεις σεζόν συν μια προαιρετική .

Η μεταγραφή θα κλείσει στα 50 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ενώ στην αρχή έγινε λόγος για 40 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η συμφωνία ήταν περίπλοκη γιατί η Μπάγερν ήθελε περισσότερα χρήματα. Τελικά, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα πληρώσουν με αυτά τα 50 εκατομμύρια ευρώ την απόκτηση του στόπερ Μιν Τζάε Κιμ, από τη Νάπολι.

Ο Νοτιοκορεάτης διαθέτει συμβόλαιο με τη Νάπολι έως το 2025. Οι «παρτενοπέι» τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε για 18 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Με την μεταγραφή του Ερναντές, η Παρί θα «γαλλοποιήσει» λίγο περισσότερο την ομάδα της, ενώ ο 27χρονος θα παίξει σε γαλλικό σύλλογο για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού πέρασε από Ατλέτικο και Μπάγερν.