Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μάρκους Τουράμ έως το 2028 (vid)

Μάρκους Τουράμ

i

PrtScr

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μάρκους Τουράμ έως το 2028 (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 28.06.2023

Με τη φανέλα της Ίντερ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μάρκους Τουράμ, ο οποίος την Τρίτη (27/06) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 25χρονος επιθετικός ταξίδεψε στο Μιλάνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα τον «δέσει» με την Ίντερ έως το καλοκαίρι του 2028, που θα του αποφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία των δύο πλευρών θα έρθει την 1η Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ και παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ από την Μίλαν, η έτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπος του Μιλάνου κατάφερε να τον δελεάσει.

Ο Τουράμ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην επιθετική γραμμή των «νερατζούρι». Ο 25χρονος Γάλλος επέλεξε να φύγει από τη Γκλάντμπαχ με ελεύθερη μεταγραφή, δίνοντας τέλος σε μια τετραετία με τη φανέλα της στη Bundesliga. 

Εντυπωσίασε στη Γερμανία, σκοράροντας 44 γκολ και μοιράζοντας 29 ασίστ σε 134 παιχνίδια για τον σύλλογο. Τη φετινή σεζόν ο Τουράμ πραγματοποίησε με καλή χρονία αφού ολοκλήρωσε με 16 γκολ και επτά ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 Ήταν στην αποστολή της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την οποία είχε αρκετά καλή παρουσία. Σε πέντε συμμετοχές είχε δύο ασίστ, ενώ στο τελικό με την Αργεντινή ήταν αρκετά επιδραστικός, βοηθώντας τους «τρικολόρ» να κάνουν την ανατροπή και να πάνε τον αγώνα στη παράταση και τα πέναλτι. Η άφιξή του στην Ίντερ θα ενισχύσει σημαντικά την επίθεση των Νερατζούρι, η οποία έχασε τον Έντιν Τζέκο από τη Φενέρμπαχτσε αυτόν τον μήνα.