Ο Μπρόζοβιτς απέρριψε την πρόταση της Αλ Νασρ

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©Intime

Ο Μπρόζοβιτς απέρριψε την πρόταση της Αλ Νασρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:16 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 27.06.2023

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς απέρριψε την πρόταση της Αλ Νασρ, με τον Κροάτη μέσο να ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω τον χρόνο

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε να δελεάζουν παίκτες και προπονητές να πηγαίνουν εκεί. Η Αλ Νασρ μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χακίμ Ζίγιεχ, θέλει να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Μπρόζοβιτς.

Σε αυτή τη περίπτωση ανήκει ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος δέχθηκε μία καλή προσφορα από την Αλ Νασρ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Σύμφωνα με ιταλικό μέσο, το οποίο αναφέρει ότι ο Κροάτης διεθνής απέρριψε την πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα ο άσος της Ίντερ ζήτάει 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να υπογράψει στην Αλ Νασρ για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα 

Από την άλλη πλευρά ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπρόζοβιτς έχει δείξει και η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αντικαταστήσει το κενό του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι. 

Η ισπανική ομάδα έχει ως στόχο να χτίσει ένα σούπερ δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Γκουντογκάν και τον Μπρόζοβιτς. Από τη πλευρά του ο Κροάτης χαφ θέλει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει στην Ιταλία. 

Ο Μπρόζοβιτς βρίσκεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και αποκτήθηκε από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον είχε αγωνιστεί και ένα εξάμηνο ως δανεικός. 

Εκτόξευση για την Ίντερ Μαϊάμι μετά τους Μέσι και Μπουσκέτς: Εφτασε σχεδόν τα 80 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία της
REST OF THE WORLD

10:40 - 26.06.2023

Εκτόξευση για την Ίντερ Μαϊάμι μετά τους Μέσι και Μπουσκέτς: Εφτασε σχεδόν τα 80 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία της

Με την άφιξη των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά και την πιθανή των Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες, η χρηματιστηριακή αξία της Ίντερ Μαϊάμι έχει εκτοξευτεί σχεδόν στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Μπρόζοβιτς κατέγραψε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε τρία γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά ο 30χρονος έφτασε τις 330 εμφανίσεις με τους «νερατζούρι», με απολογισμό 31 γκολ και 43 ασίστ. Επιπλέον έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.