Οπαδός διανύει 2.000 χλμ για να δει τον Μέσι στο MLS, χωρίς να ξέρει ότι ο Αργεντινός κάνει διακοπές (vid)

Ο θαυμαστής του Μέσι

i

PrtScr

Οπαδός διανύει 2.000 χλμ για να δει τον Μέσι στο MLS, χωρίς να ξέρει ότι ο Αργεντινός κάνει διακοπές (vid)

Κώστας Τόπας 09:27 - 26.06.2023

Ενας φανατικός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι διένυσε 2.000 χλμ για να δει από κοντά αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι, νομίζοντας πως ο Αργεντινός αστέρας θα αγωνιζόταν κανονικά με τη νέα του ομάδα.

Η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα φτάσει για να παίξει στην Ίντερ Μαϊάμι. Πολλοί οπαδοί ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Αργεντινό αστέρα και θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν μία γεύση από τον 35χρονο μεσοεπιθετικό ζωντανά στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό έκανε ένας Αμερικανός φίλαθλος, ο οποίος διένυσε σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα για να πάει στη Φιλαδέλφεια, όπου η Ίντερ Μαϊάμι έπαιζε τον αγώνα της κόντρα στην τοπική ομάδα. Το ταξίδι του όμως ήταν μάταιο. Η νέα ομάδα του «Λίο» γνώρισε την ήττα με 4-1, αλλά το χειρότερο απ' όλα ήταν άλλο...

Το γεγονός ότι έφτασε στο γήπεδο, μαζί με μια αφίσα στην οποία εξιστορούσε εν συντομία το «κατόρθωμά» του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Μέσι κάνει διακοπές στην Αργεντινή και δεν ήταν καν στο γήπεδο. 

Τόσο ο Μέσι όσο και ο Μπουσκέτς , του οποίου η υπογραφή ανακοινώθηκε αυτή την Παρασκευή (23/06), δεν θα μπορούν να κάνουν ντεμπούτο με την ομάδα πριν από τις 5 Ιουλίου, όταν ανοίγει η καλοκαιρινή αγορά του MLS, και είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο τους να μην γίνει πριν από τις 21 Ιουλίου.