Τρέλα για τον Μέσι και στο κατάμεστο «Μπομπονέρα»: Αποθεώθηκε, σκόραρε και συγκίνησε (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Τρέλα για τον Μέσι και στο κατάμεστο «Μπομπονέρα»: Αποθεώθηκε, σκόραρε και συγκίνησε (vids)

Κώστας Τόπας 08:48 - 26.06.2023

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο φιλικό προς τιμήν του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε κι αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μπόκα στο κατάμεστο «Μπομπονέρα».

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν παρών στο Ροζάριο σε αγώνα που διοργάνωσε η πρώτη του ομάδα, η Νιούελς Ολντ Μπόις προς τιμήν του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, του Μάξι Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός αστέρας επέστρεψε σπίτι του κι αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της Νιούελς

Σειρά πήρει το κοινό της Μπόκα Τζούνιορς. Οκτώ χρόνια από τη μέρα που κρέμασε τα παπούτσια του, ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε τιμήθηκε σε αποχαιρετιστήριο φιλικό αγώνα από τη Μπόκα. Οι οπαδοί εξάντλησαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια στο «Bombonera», για ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της ιστορίας του συλλόγου.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κατάμεστο Μπομπονέρα τίμησε με την παρουσία του τον Ρικέλμε, ο οποίος κατέκτησε με τους Γενοβέζους 11 τίτλους μεταξύ των οποίων τρία Copa Libertadores και ένα Intercontinental εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης το 2000.

Από την πλευρά του, ο Λιονέλ Μέσι αφού καταχειροκροτήθηκε από τους Αργεντινούς, σημείωσε ένα γκολ και έλαβε την επιμονή των οπαδών να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω στη νέα μου ομάδα»

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, για να την απολαύσεις», είπε αρχικά ο Μέσι. «Πολύ ωραίο που μπορώ να είμαι στο αφιέρωμα του, με ό,τι σημαίνει για το αργεντίνικο ποδόσφαιρο, ό,τι είναι για την Μπόκα, να βρίσκομαι ξανά στο Λα Μπομπονέρα. Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για να απολαύσουμε και το κάναμε», τόνισε ο «Λίο» μετά το τέλοςτου αγώνα.

«Τώρα θα απολαύσω τις διακοπές και μετά θα ξεκινήσω στη νέα μου πόλη, το νέο μου κλαμπ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος, αλλά τώρα θέλω να απολαύσω τις διακοπές με την οικογένειά μου», κατέληξε ο Μέσι.

Το περίεργο τραγούδι για τον Μέσι

Οι οπαδοί της Μπόκα εξερράγησαν όταν είδαν τον Λιονέλ Μέσι να πηδά στον αγωνιστικό χώρο του Λα Μπομπονέρα για να είναι μέρος του αποχαιρετισμού του Χουάν Ρικέλμε. Αρκετοί θαυμαστές του απέτισαν φόρο τιμής και φρόντισαν να τραγουδήσουν για τον 35χρονο Αργεντινό αστέρα.

«Μέσι, Μέσι, Μέσι, Μέσι, πρέπει να μας συγχωρήσεις, στη Μπόκα ο μεγαλύτερος είναι ο Ρομάν», αναφέρουν οι στίχοι από το συγκεκριμένο σύνθημα των οπαδών της Μπόκα, ενώ ένα άλλο ζητούσε από τον «Pulga» να φορέσει τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας.