Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση των Μέσι - Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση των Μέσι - Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:00 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 25.06.2023

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς ανακοινώθηκε Ίντερ Μαϊάμι την Παρασκευή (23/6), ενώ σύντομα αναμένεται να συμβεί το ίδιο με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι. Στις 16 Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών από την αμερικάνικη ομάδα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Η μεταγραφή του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική και στο πρωτάθλημα του MLS, μετά την αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο «Pulga» με την μετακόμισή του στη νέα ομάδα θα ξανασμίξει με έναν παλιό του συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο. Τον Σέρτζιο Μπουσκέτς. Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα και η διοίκηση του αμερικανικού συλλόγου ήταν σε συζητήσεις, με την υπόθεση τελικώς να καταλήγει σε «γάμο» και τον 34χρονο μέσο να μετακομίζει στις ΗΠΑ μετά από 18χρόνια παρουσίας στους «μπλαουγκράνα»! 

Παρά το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε η Αλ Αχλί για τον αποκτήσει, ο Σέρτζιο Μπουσκέτς ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουσκέτς έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Στα χρόνια που βρέθηκε στο «Καμπ Νου», πανηγύρισε 32 τίτλους, μετρώντας 722 συμμετοχές με 18 τέρματα και 45 ασίστ!

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια, όπου ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε και ο Σέρτζιο Μπουσκέτς θα αγωνιστούν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και οι δύο τους έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι. 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής επέλεξε να μην επιστρέψει στη Βαρκελώνη, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Μπουσκέτς αποχώρησε από την ισπανική ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.  

Η μεταγραφή του Μπουσκέτς στην ομάδα του MLS ανακοινώθηκε την Παρασκευή (26/6), κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα σε ό,τι αφορά το διαδικαστικό και με τον Μέσι, και δεν τίθεται κάποιο θέμα με αυτή. 

«Σόου» του εορτάζοντα Μέσι κόντρα στον Νάτσο Σκόκο στο αποχαιρετιστήριο ματς του Μάξι Ροντρίγκες
REST OF THE WORLD

10:14 - 25.06.2023

«Σόου» του εορτάζοντα Μέσι κόντρα στον Νάτσο Σκόκο στο αποχαιρετιστήριο ματς του Μάξι Ροντρίγκες

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε χατ-τρικ στο φιλικό που διεξήχθη μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της εθνικής Αργεντινής στο αντίο του Μάξι Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, η Ίντερ Μαϊάμι έχει «σημειώσει» την ημερομηνία, στην οποία θα παρουσιάσει τους Μέσι και Μπουσκέτς στο κοινό της και αυτή φαίνεται πως είναι στις 16 Ιουλίου.