Το βίντεο με τις ευχές της Μπαρτσελόνα και το μήνυμα του Εμπαπέ στον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Το βίντεο με τις ευχές της Μπαρτσελόνα και το μήνυμα του Εμπαπέ στον Μέσι

Κώστας Τσιακλής • 17:53 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εύχεται χρόνια πολλά στον Λιονέλ Μέσι που γιορτάζει σήμερα τα 36α γενέθλια του. Τις δικές του ευχές στον Αργεντινό έδωσε και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Λιονέλ Μέσι γιορτάζει σήμερα (24/06) τα γενέθλια του και γίνεται 36 ετών. Η Μπαρτσελόνα δεν ξέχασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ και ευχήθηκε στον Μέσι, κοινοποιόντας ένα βίντεο με κάποιες από τις στιγμές του με τους «μπλαουγκράνα».

Η σημερινή μέρα (24/06) ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του και γίνεται 36 ετών. Ο Αργεντινός θα έχει λάβει σίγουρα ήδη χιλιάδες μηνύματα από τους θαυμαστές του ενώ ούτε η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί.

Οι «μπλαουγκράνα» κοινοποίησαν ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορες στιγμές του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Το κορυφαίο στιγμιότυπο ήταν αυτό όπου ο Μέσι φώναξε προς τον κόσμο: «Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία». Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το σχετικό βίντεο έχει διάρκεια μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές της Μπαρτσελόνα:

Ο Μέσι πέρασε σχεδόν όλη του την καριέρα στους «μπλαουγκράνα» αφού βρισκόταν εκεί από Ιούλιο του 2000 μέχρι τον Αύγουστο του 2021, όταν και αποχώρησε για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Το ντεμπούτο του Αργεντινού είχε πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου του 2004, στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-0 επί της συμπολίτισσας, Εσπανιόλ, στη La Liga.

Τελικά ο Μέσι κατάφερε να φτάσει τις 778 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 672 γκολ και 303 ασίστ. Επιπλέον κατέκτησε τέσσερα Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δέκα πρωταθλήματα Ισπανίας, επτά κύπελλα, τρία ευρωπαϊκά σούπερ καπ και οκτώ σούπερ καπ Ισπανίας.

Το φετινό καλοκαίρι ο Μέσι αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος και τα ρεπορτάζ τον σύνδεσαν πάρα πολλές φορές με μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα. Τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί μιας και ο 36χρονος πλέον επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Την ίδια ώρα και ο Εμπαπέ έστειλε τις δικές του ευχές στον Μέσι, ποστάροντας το εξής κείμενο: «Χρόνια πολλά θρύλε. Σου εύχομαι την καλύτερη δυνατή μέρα με την οικογένεια και τους φίλους σου. Σε ευχαριστώ για αυτά τα 2 χρόνια μαζί στο Παρίσι, έμαθα πολλά από εσένα ως παίκτης, συνεργάτης, αντίπαλος και άνθρωπος. Για αυτό και μόνο είμαι ευγνώμων. Καλή επιτυχία στη νέα σου περιπέτεια»