Ίντερ και Αλ Νασρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Μπρόζοβιτς

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©Print Screen

Ίντερ και Αλ Νασρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Μπρόζοβιτς

Κώστας Τσιακλής 15:13 - 25.06.2023

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε σε όλα με την Ίντερ και ετοιμάζεται να υπογράψει και τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς φαίνεται πως θα είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Η Ίντερ συμφώνησε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε να δελεάζουν παίκτες και προπονητές να μεταγραφούν εκεί. Η Αλ Νασρ μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χακίμ Ζίγιεχ (δεν έχει ανακοινωθεί), ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας συμφώνησε με την Ίντερ για ένα ποσό περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ και πλέον αυτό που απομένει είναι να τα βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπρόζοβιτς έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2026 και λαμβάνει ετησίως 12 εκατομμύρια ευρώ. Η Αλ Νασρ θέλει να κάνει δικό της τον Κροάτη και έτσι του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με απολαβές που θα φτάνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Όπως ισχυρίζονται τόσο ο Ντι Μάρτσιο, όσο και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Δευτέρα (25/06) θα είναι μια καθοριστική μέρα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Μπρόζοβιτς βρίσκεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και αποκτήθηκε από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον είχε αγωνιστεί και ένα εξάμηνο ως δανεικός.

Τη φετινή σεζόν ο Μπρόζοβιτς κατέγραψε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε τρία γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά ο 30χρονος έφτασε τις 330 εμφανίσεις με τους «νερατζούρι», με απολογισμό 31 γκολ και 43 ασίστ. Επιπλέον έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση των Μέσι - Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι
REST OF THE WORLD

15:00 - 25.06.2023

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση των Μέσι - Μπουσκέτς από την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς ανακοινώθηκε Ίντερ Μαϊάμι την Παρασκευή (23/6), ενώ σύντομα αναμένεται να συμβεί το ίδιο με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι. Στις 16 Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών από την αμερικάνικη ομάδα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φόρα έχε πάρει και η Αλ Χιλάλ, η οποία μετά τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί, σκοπεύει να πάρει και τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ συνεχίζουν την καριέρα τους και οι Καρίμ Μπενζεμα και Ενγκολό Καντέ.