Μετά τους Νέβες και Κουλιμπαλί, η Αλ Χιλάλ πάει να πάρει και τον Αλέγκρι

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

©PrtScr youtube

Μετά τους Νέβες και Κουλιμπαλί, η Αλ Χιλάλ πάει να πάρει και τον Αλέγκρι

Κώστας Τσιακλής 16:36 - 24.06.2023

Η Αλ Χιλάλ βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια σπουδαία συμφωνία. Μετά τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί, τις πύλες της Σαουδικής Αραβίας φέρεται ότι θα περάσει και ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε να δελεάζουν παίκτες και προπονητές να μεταγραφούν εκεί. Η Αλ Χιλάλ μετά τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί, σκοπεύει να πάρει και τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Αλ Νασρ απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η Αλ Ιτιχάντ πυροδότησε με τη σειρά της τη «βόμβα», Καρίμ Μπενζεμά και έτσι η Αλ Χιλάλ θέλει να απαντήσει και αυτή με ηχηρές μεταγραφές.

Οι Σαουαδάραβες έδωσαν 55 εκατομμύρια ευρώ στη Γουλβς και ανακοίνωσαν ήδη την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες, ενώ και ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα ανακοινωθεί σύντομα. Μετά τις δύο αυτές επιτυχίες, η Αλ Χιλάλ φέρεται να συμφώνησαν και με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με τα μέσα της χώρας οι άνθρωποι του συλλόγου συναντήθηκαν με τον Ιταλό προπονητή και του παρουσίασαν την προσφορά τους ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Όπως αναφέρεται ο Αλέγκρι αποδέχθηκε την πρόταση και έδωσε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του.

Την ίδια ώρα ο Καλιντού Κουλιμπαλί παρευρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα. Η Αλ Χιλάλ του προσέφερε 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο, την ώρα που στην Τσέλσι αμείβονταν με 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και ως εκ τούτου, ο Κουλιμπαλί αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Χιλάλ από την Premier League μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες από τη Γουλβς. Το κόστος της μεταγραφής του Κουλιμπαλί αναμένεται να φτάσει τα 23-24 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έμεινε στη Τσέλσι μόνο για ένα χρόνο και τη φετινή σεζόν κατέγραψε 32 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το όνομά του είχε ακουστεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Ίντερ αλλά και της Μπάγερν Μονάχου.