Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ρούμπεν Νέβες μετά το «αντίο» του στη Γουλβς (vid)

Ρούμπεν Νέβες

i

PrtScr

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ρούμπεν Νέβες μετά το «αντίο» του στη Γουλβς (vid)

Κώστας Τόπας 09:24 - 24.06.2023

Ο Ρούμπεν Νέβες αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την Γουλβς, μετά από μια εξαετία στον σύλλογο, όντας την τελευταία χρονιά αρχηγός της ομάδας.

Η Αλ Χιλάλ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος έπειτα από 253 παιχνίδια με τους «λύκους» για λογαριασμό ενός τεράστιου συμβολαίου στη Σαουδική Αραβία, το οποίο του το προσφέρει η Αλ Χιλάλ και ο Νέβες δεν κρατήθηκε. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την αγγλική ομάδα, έβαλε τα κλάματα αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«6 σεζόν, 253 παιχνίδια, πρωταθλητές στην Championship. Πέντε χρόνια στην Premier League. Ένας ημιτελικός FA Cup. Η ευρωπαϊκή μας πορεία και μερικές τεράστιες νίκες. 30 γκολ, 13 ασίστ. Και χιλιάδες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα. Ένα απίστευτο ταξίδι. Δούλεψα με πολλούς σπουδαίους ανθρώπους παρέα. Από τους φροντιστές ως το σταφ. Από τους ανθρώπους που φρόντιζαν το γήπεδο ως τη διοίκηση. Από τους φυσικοθεραπευτές στους προπονητές. Το σταφ για τα μίντια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν άνθρωπο που είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του.

Κάθε μία στιγμή ήταν αξέχαστη. Σε όλους τους παίκτες που ήταν μέλη της ομάδας την τελευταία εξαετία, οι οποίοι θα είναι για πάντα φίλοι μου. Ο τρόπος που υπερασπιστήκαμε αυτή τη φανέλα ήταν πραγματικά απίστευτος. Ο τρόπος που δουλέψαμε παρέα. Το πώς παλέψαμε για την ομάδα. Όσα πετύχαμε και όλες τις αναμνήσεις που είχαμε παρέα. Απίστευτο…

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα αποδυτήρια. Τέτοιο ομαδικό πνεύμα δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Και μετά το να γίνω αρχηγός στην τελευταία σεζόν με έκανε να νιώσω υπερήφανος. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όσα κάναμε θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.