Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για τον Ονάνα

Αντρέ Ονάνα

i

©PrtScr youtube

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για τον Ονάνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:30 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 28.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για τον Αντρέ Ονάνα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές της στη θέση του τερματοφύλακα για να είναι έτοιμη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νταβίντ Ντε Χέα 

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει στις 30 Ιουνίου και το διοικητικό συμβούλιο της Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ισπανό, παρά τους προσωπικούς όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Ο 32χρονος τερματοφύλακας φαινόταν έτοιμος να φύγει από το «Όλντ Τράφορντ» με τον Τζόρνταν Πίκφορντ να φαίνεται ο πιθανός αντικαταστάτης του.  

Ο Ντε Χέα φέρεται να είναι ανοιχτός να μείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ, ωστόσο, έμεινε εκτός της λίστας του συλλόγου. Απόλαυσε μια καλή σεζόν 2022/23 υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγ, έχοντας κερδίσει το χρυσό γάντι της Premier League. 

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να καταθέσει πρόταση γύρω στα 45-50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ, η οποία ζητάει 60 εκατομμύρια. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. 

Η ικανότητα του Ντε Χέα με τα πόδια του έχει αναφερθεί ως ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να μην ταιριάζει καλά στο σύστημα του Τεν Χαγ. Αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο ο Ονάνα παλεύει, με πλάνα από το γήπεδο προπόνησης του Καμερουνέζου διεθνή να δείχνει τις ικανότητές του στο σουτ κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Ίντερ

Ο 27χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Άγιαξ, όταν ήταν παίκτης νέων στη Μπαρτσελόνα. Ήταν μέρος της ολλανδικής ομάδας για έξι χρόνια πριν πάει στην Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, βοηθώντας τον να κατακτήσει το Coppa Italia και το Supercoppa Italiana στην πρώτη του σεζόν. 

Αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του ο Άντονι και περιμένει την αθωότητά του
PREMIER LEAGUE

18:12 - 28.06.2023

Αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του ο Άντονι και περιμένει την αθωότητά του

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, μίλησε για τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, λέγοντας πως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα αθωωθεί, ενώ είναι βέβαιος πως η δικαιοσύνη θα επικρατήσει.

Επίσης ο Ονάνα έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές με το Καμερούν, εκπροσωπώντας το στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ και σε δύο πρωταθλήματα Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.