Αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του ο Άντονι και περιμένει την αθωότητά του

Αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του ο Άντονι και περιμένει την αθωότητά του

Δημήτρης Χούπης 18:12 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 28.06.2023

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, μίλησε για τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, λέγοντας πως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα αθωωθεί, ενώ είναι βέβαιος πως η δικαιοσύνη θα επικρατήσει.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν από την πρώην σύντροφό του. Συγκεκριμένα η Γκαμπριέλα Καβαλίν είχε καταγγείλει στο παρελθόν ενδοοικογενειακή βία, ενώ, όπως ανέφερε, από τον φόβο για τη ζωή της έχασε το παιδί, αφού ήταν έγκυος. 

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο Instagram λοιπόν σχολίασε, ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Ακόμη ανέφερε πως τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του υπέφεραν αυτό το διάστημα, ενώ τόνισε πως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Τέλος σχολίασε πως είναι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη στο τέλος θα επικρατήσει

«Αφού κατέθεσα στο αστυνομικό τμήμα που διεξάγει την έρευνα σχετικά με το όνομά μου, ήθελα να μιλήσω για πρώτη φορά από τότε που κατηγορήθηκα ψευδώς για επίθεση.

Παρέμεινα σιωπηλός μέχρι εκείνη τη στιγμή για να μην μπορέσει να παρέμβει τίποτα στη διαδικασία της έρευνας, αλλά όλες αυτές τις μέρες η οικογένειά μου και εγώ υποφέραμε σιωπηλά.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια πολύ άπορη κοινότητα, ποτέ δεν είχα περάσει μια παρόμοια κατάσταση, στην οποία μια ψευδής κατηγορία επίθεσης είχε ως αποτέλεσμα μια προκαταρκτική και άδικη δημόσια κριτική από την πλευρά ορισμένων.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα αποδειχθεί η αθωότητά μου. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και η ζημιά που προκλήθηκε αρχικά στην εικόνα μου θα ανήκει στο παρελθόν. Ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», έγραφε η ανάρτησή του.