Χάος στο Μάντσεστερ: Εξαγριωμένοι οπαδοί απαιτούν την αποχώρηση των Γκλέιζερς, έκλεισε το κατάστημα της ομάδας! (vids)

Χάος στο Μάντσεστερ: Εξαγριωμένοι οπαδοί απαιτούν την αποχώρηση των Γκλέιζερς, έκλεισε το κατάστημα της ομάδας! (vids)

Sportal newsroom 12:53 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 27.06.2023

Διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά των Γκλέιζερς, οι οποίοι απαιτούν την αποχώρησή τους. Έκλεισε το κατάστημα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να κλείσει το επίσημο κατάστημά της στο «Όλντ Τράφορντ» λόγω διαμαρτυριών κατά των Γκλέιζερς. Το πρωί της Τρίτης (27/6) οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» διαδήλωσαν έξω από το μεγάλο κατάστημα του Ολντ Τράφορντ , κλείνοντας την είσοδο για να δυσκολέψουν τον σύλλογο να πουλήσει τη νέα φανέλα.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές ώρες παρουσίασε την πρώτη φανέλα της νέας σεζόν. Η φανέλα είχε γίνει γνωστή από το Σάββατο όταν και ο ράπερ Aitch, οπαδός των «Κόκκινων Διαβόλων», την είχε φορέσει σε συναυλία του.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψωσαν λοιπόν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης, η οποία εδώ και μήνες διαπραγματεύεται την πώληση του αγγλικού συλλόγου έπειτα από 18 χρόνια στα ηνία του, αναγκάζοντας τους εργαζομένους να σταματήσουν την λειτουργία του καταστήματος ώσπου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Δεν τα παρατάει για Μάουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε και τρίτη προσφορά στην Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέβαλε τρίτη και τελευταία προσφορά άνω των 55 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι για την απόκτηση του Μέισον Μάουντ. Αυτή έρχεται μετά την απόρριψη της δεύτερης προσφοράς των 45 εκατομμυρίων ευρώ συν πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε μπόνους από τους «μπλε», οι οποίοι απαιτούν 60 εκατομμύρια ευρώ συν πέντε εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους για την παραχώρηση του 24χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αισθάνεται ότι η αποτίμηση της Τσέλσι είναι πολύ υψηλή για έναν παίκτη που θα λήξει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι, και κατά συνέπεια έχει προσφέρει λιγότερα χρήματα από την τιμή που ζητήθηκε.

Ισχυρίζονται επίσης ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις εάν η νέα προσφορά δεν γίνει αποδεκτή, με τα χρήματά να προορίζονται αλλού στο κυνήγι ενός νέου επιθετικού και τερματοφύλακα. Ο Μάουντ, ο οποίος έχει παίξει σχεδόν 200 παιχνίδια για τους Λονδρέζους, αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς της Τσέλσι και τις δύο σεζόν 2020-21 και 2021-22, αλλά τώρα φαίνεται απίθανο να παραμείνει στον σύλλογο μετά το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός κέρδισε το Champions League με την Τσέλσι το 2021, σκοράροντας δύο φορές εναντίον της Πόρτο και της Ρεάλ Μαδρίτης στους προημιτελικούς. Η Τσέλσι προσπάθησε να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο με τον Μάουντ τον Φεβρουάριο, αλλά οι συνομιλίες κατέρρευσαν αφού δεν μπόρεσε να επιτευχθεί συμφωνία για τις απολαβές του παίκτη κι έτσι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το μέλλον του.