Η μητέρα και μάνατζερ του χάλασε τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Τεν Χαχ τον θέλει απεγνωσμένα!

Αντριέν Ραμπιό

i

Ραμπιό - Σάκα / © Intime

Η μητέρα και μάνατζερ του χάλασε τη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Τεν Χαχ τον θέλει απεγνωσμένα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Αντριέν Ραμπιό είναι ένα από τα ονόματα που έχει βάλει στη λίστα ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Έρικ Τεν Χαγ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει ξεκινήσει συνομιλίες για την απόκτηση του μέσου της Γιουβέντους, Άντριεν Ραμπιό. Το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ευρέως ότι ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγ, ήθελε να αποκτήσει τον Γάλλο παίκτη. 

Ωστόσο, λόγω των προφανώς υψηλών μισθολογικών απαιτήσεων του 28χρονου, η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε. Επιπλέον, είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η ατζέντης και μητέρα του Ραμπιό, Βερόνικα, είναι μια πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια. 

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, το «Athletic» ισχυρίστηκε ότι ο Τεν Χαγ σκέφτεται να υπογράψει ξανά τον 28χρονο, καθώς έχουν γίνει επαφές με τους εκπροσώπους του Ραμπιό. Το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Γιουβέντους πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιουνίου και έχει αναφερθεί ότι η ιταλική ομάδα του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο. Τον Δεκέμβριο, ο Ραμπιό ισχυρίστηκε ότι είχε φιλοδοξίες να παίξει στην Αγγλία. 

Σύμφωνα με το «Athletic» ο άσος της Γιουβέντους, είπε: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία στην καριέρα μου. Έχω ακόμα αυτή την επιθυμία. Θα ήθελα να εξελιχθώ στην Premier League. Δεν έχω στο μυαλό μου ομάδα από το αγγλικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω επιλέξει ομάδα ή τίποτα. Είναι κάτι γενικό. Είναι το πρωτάθλημα, το επίπεδο παιχνιδιού που συμβαίνει, αυτό είναι που με ελκύει περισσότερο. Ανταποκρίνεται στις ιδιότητές μου». 

Εκτός από τον Ραμπιό, η Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με παίκτες όπως οι Μέισον Μάουντ, Μοϊσές Καϊσέδο και Ντέκλαν Ράις. Μέχρι σήμερα (26/6), η ομάδα του «Όλντ Τράφορντ» είχε τρεις προσφορές για τον Μάουντ που απορρίφθηκαν από την Τσέλσι. Έχει υποστηριχθεί ότι η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να εγκαταλείψει το ενδιαφέρον της για τον Άγγλο εάν δεν καταφέρει να βρει λύση με τον σύλλογο του «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Όσον αφορά τον Καϊσέδο, η Μπράιτον παραμένει φαβορί για να ενταχθεί στην Τσέλσι, αλλά πιστεύεται ότι η Γιουνάιτεντ έχει συζητήσει με τους εκπροσώπους του για μια μετακίνηση στο «Όλντ Τράφορντ». Η Γιουνάιτεντ πρόκειται να είναι απασχολημένη αυτό το καλοκαίρι καθώς ο Τεν Χαγ θέλει να φτιάξει μια ομάδα ικανή να προκληθεί σε όλα τα μέτωπα.