Ο Γκάρι Νέβιλ θα συμμετέχει στο νέο Dragons' Den του BBC

Γκάρι Νέβιλ

i

PrtScr

Ο Γκάρι Νέβιλ θα συμμετέχει στο νέο Dragons' Den του BBC

Κώστας Τόπας 11:59 - 27.06.2023

Ο Γκάρι Νέβιλ πρόκειται να συμμετάσχει στο Dragons' Den ως guest Dragon για τη σειρά της νέας σεζόν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο άλλοτε δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ θα συμμετάσχει το Dragons' Den  του BBC, δίπλα στους Dragons, Πίτερ Τζόουνς, Ντέμπορα Μίντεν, Τούκερ Σουλεϊμάν, Σάραβ Ντέιβις και Στίβεν Μπάρλετ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος των Dragons και θα συναντήσω τους επιχειρηματίες που είναι αρκετά γενναίοι για να μας αντιμετωπίσουν στο Den. Ελπίζω το προσωπικό μου ταξίδι να δείξει ότι μπορείτε να πάρετε τις εμπειρίες που είχατε σε ένα μέρος της καριέρας σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό και να το κάνετε επιτυχία.

Η επιχείρηση έχει να κάνει με τη διαχείριση ανθρώπων και τη διαχείριση του εαυτού σου και ανυπομονώ να μοιραστώ την εμπειρία μου για να βοηθήσω τους επιχειρηματίες που θα συναντήσουμε στο Den να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ.

Επίσης, ειδικός και σχολιαστής ποδοσφαίρου, ο Νέβιλ είναι συνιδιοκτήτης της Σάλφορντ Σίτι, δύο ξενοδοχείων του Μάντσεστερ και μιας εταιρείας παραγωγής, και μαζί με άλλα μέλη της United's Class of '92, συνίδρυσαν την University Academy 92 (UA92). Είναι επίσης κατασκευαστής ακινήτων από τα 21 του και τα τελευταία του έργα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του St Michael, αξίας 200 εκατομμυρίων λιρών, στο Μάντσεστερ.