Επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, η Γκλάντμπαχ τσεκάρει Παυλίδη: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Ο Βαγγέλης Παυλίδης.

i

©intime

Επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, η Γκλάντμπαχ τσεκάρει Παυλίδη: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Κώστας Τσιακλής 23:55 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 24.06.2023

Διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Μιλουτίνοφ, πιέζει για Μάουντ η Γιουνάιτεντ, «χιονίζει» την περίπτωση του Ελ Γιαμίκ ο Παναθηναϊκός, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει τον Παυλίδη στη λίστα της για αντί-Τουράμ.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και το Σάββατο (24/06) τα μεταγραφικά σενάρια που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν πολλά, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το χώρο της Ελλάδας. 

«Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «Faro de Vigo», Μέσου της πόλης της Γαλλικίας αναφέρει ότι η Θέλτα έχει ενεργοποιήσει το πλάνο των πωλήσεων και θέλει να παραχωρήσει τον Μεξικανό στην ΑΕΚ και τον Χάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Ελ Γιαμίκ, που οδεύει προς Αλ Ριάντ

Από το «κάδρο» του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βγαίνει ο Ζαουάντ Ελ Γιαμίκ. Ο Μαροκινός αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή, αν και το που ακριβώς μένει να διευκρινιστεί.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό, η Λάτσιο φουλάρει για το αστέρι της Ντνίπρο-1

Το αστέρι της ουκρανικής Ντνίπρο-1, αντιπάλου του «τριφυλλιού» στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Άρτεμ Ντόβμπικ, είναι στο στόχαστρο της Λάτσιο και μάλιστα, σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ είναι πιθανή η μετακίνηση του ταλαντούχου επιθετικού στην ομάδα της Ρώμης.

Στην Αγγλία είχαμε ακόμα μία αρνητική απάντηση από την Τσέλσι για τον Μάουντ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν μία πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών συν πέντε εκατομμυρίων λιρών μπόνους.

Την ίδια ώρα τον αντικαταστάτη του Κάιλ Γουόκερ αρχίζει να ψάχνει η Μάντσεστερ Σίτι. Και τον βρήκε, με τον Ασράφ Χακίμι να είναι ο υποψήφιος. Όπως αναφέρει η Marca ο Μαροκινός ξεχωρίζει από τη λίστα που έχουν οι «πολίτες» για να αντικαταστήσουν τον Άγγλο δεξιό μπακ.

Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ο Παυλίδης

Τέλος όσο αφορά το ποδόσφαιρο, η Γκλάντμπαχ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ και φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη από την Αλκμάαρ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και με τη βούλα, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει το deal για τα επόμενα δύο χρόνια.